Dit zijn de beste nummers om de heropening van de nachtclubs te vieren!

Je hebt lang genoeg gewacht en eindelijk is het zover! Feesten in je favoriete nachtclub mag vanaf 1 oktober eindelijk weer. Maar weet je niet meer op welke nummers je kan shaken en swingen? Dan komt Proximus Pickx je tegemoet met enkele leuke suggesties.

 

'Drake ft WizKid en Kyla - One Dance'

Dit nummer van de Canadese rapper Drake dateert van april 2016. ‘One Dance’ veroverde toen in geen tijd de Canadese en Amerikaanse hitparades en enkele maanden later volgde de rest van de wereld. Op het nummer hoor je de stem van Drake, de Nigeriaanse zanger Wizkid en de Engelse zangeres Kyla. Het nummer combineert r&b-invloeden met invloeden van afrobeat. Tel daar de liefdevolle teksten bij en je krijgt een onvergetelijke song waar je niet op kan blijven stilstaan.Kygo & Whitney Houston - Higher Love

Wie had ooit kunnen denken dat het nummer ‘Higher Love’ van Steve Winwood uit 1986 vandaag nog door de luidsprekers van miljoenen mensen zou galmen. Wel, dat komt onder andere door de Zweedse dj Kygo die een coverversie van het nummer met Whitney Houston in een eigentijds jasje heeft gestoken. Dankzij de toevoeging van eigentijdse kicks and snares, klinkt het nummer alsof het gisteren uit de hitmachine kwam.
Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

De Schotse singer-songwriter Calvin Harris dacht maar aan één iemand toen hij in 2017 de beat voor ‘One Kiss’ uit zijn drumcomputer perste: dat was Dua Lipa. Deze Brits-Kosovaarse superster had een klok van een stem, een gevoel voor hits en de podiumprésence om u tegen te zeggen. Vermoedelijk had Harris al eerdere nummers van Dua Lipa beluisterd want op basis van Dua Lipa’s successen is het duidelijk: ze kan een feestje bouwen. 
Major Lazer - Light it Up

Het Amerikaanse Major Lazer wist in 2015 al dat Jamaicaanse dancehall the next big thing ging worden in muziekland. Ze maakten een opzwepende beat in dit genre en konden de Jamaicaanse zangeres Nyla en de Ghanees-Britse rapper Fuse ODG strikken voor een opzwepend nummer dat zijn gelijke niet kent. Maak je met ‘Light it Up‘ dus maar op om te shaken, te zwieren met de armen en luid mee te zingen. Let best wel op voor de buren!Earth, Wind & Fire - September

Ook al zijn we al oktober, toch geven we je nog een laatste aanvraagnummer mee waarmee je de dj kan lastigvallen. Dat doe je volgens ons het beste met ‘September’ van de Amerikaanse band ‘Earth, Wind and Fire’ uit 1978. ‘Is dat niet wat oud?’, horen we je denken. Toch niet want zodra je de eerste tonen van dit iconische nummer hoort, word je meegenomen naar een andere tijd: een tijd waarin liefde, geluk, feesten en de maand september gevierd wordt. Heb je na ‘September’ zin om verder te gaan op dit elan? Vraag dan snel aan de dj om ook ‘Boogie Wonderland’ op te zetten. Zo blijf je dansen!
 Zin in nog meer feestgedruis of vier je liever rustig thuis? Duik dan in onze Proximus Muziek VOD-catalogus!

Muziek

Bekijk alles
Top