In deze films van de Proximus VOD-catalogus schittert Sir Anthony Hopkins

Films |

Vanaf vandaag kan je via Proximus VOD ‘The Father’ bekijken, dat is de nieuwste film met Sir Anthony Hopkins waarin de eminence grise van Hollywood een bejaarde man speelt die aan Alzheimer lijdt. Heb je na het zien van deze film zin in nog meer acteerprestaties van Hopkins? Dan heeft Proximus Pickx voor jou enkele leuke fllmvoorstellen die je zomaar kan aanvragen in de VOD!

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘The Silence of the Lambs' (1991)

De jonge FBI-agente Clarice Starling (Jodie Foster) wordt op de zaak van een vermoord meisje gezet en komt op het spoor van een seriemoordenaar. Om het gedachtepatroon van deze gestoorde man de doorgronden, zoekt ze hulp bij de dokter Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), een briljante maar levensgevaarlijke psychopaat die opgesloten zit wegens kannibalisme. Jonathan Demme's ijzingwekkende thriller 'The Silence of the Lambs' kreeg in 1992 maar liefst vijf Oscars, waaronder Beste Film, Beste Regisseur, Beste Acteur (Anthony Hopkins) en Beste Actrice (Jodie Foster)

‘The Silence of the Lambs' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

‘Meet Joe Black’ (1998)

Mediatycoon Bill Parrish (Joe Black) krijgt net voor zijn 65e verjaardag bezoek van Joe Black (Brad Pitt), de Dood in levende lijve. Hij heeft de opdracht gekregen Bill mee te nemen. Maar dan ontmoet Joe Bills beeldschone dochter Susan (Claire Forlani) en hij besluit zijn taak een tijdje uit te stellen. Het bevalt hem immers prima op aarde en Susan heeft geen idee met wie ze omgaat. Ze laat zich verleiden en ook de Dood lijkt gevoelens te kunnen hebben…

‘Meet Joe Black’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


'The Father' (2020)

In 'The Father' woont Anthony (Anthony Hopkins) alleen in een grote Londense flat. Zijn dochter, Anne (Olivia Colman), probeert voor hem te zorgen door verzorgers op te dringen die hij niet wil. De oude man begrijpt niet echt waarom hij ze nodig heeft, maar zijn dagelijks leven wordt wel voortdurend verstoord door vreemde gebeurtenissen. Zijn bezittingen verdwijnen, de bewoners van zijn huis lijken vreemden, hij krijgt verhalen te horen die niet kloppen, enz. Anthony raakt geleidelijk verdwaald in het labyrint van zijn ouder wordende geest.

‘The Father’ is vanaf 29 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

The Elephant Man (1981)

Deze film van regisseur David Lynch uit 1981 is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Joseph Merrick, een Brit met zeldzame lichamelijke afwijkingen die in de 20e eeuw leefde en zijn brood verdiende door als bezienswaardigheid in een circus op te treden. Op 27-jarige leeftijd kwam de man te overlijden en toen stond hij al enige tijd bekend als ‘The Elephant Man’. 

In de film speelt acteur John Hurt de rol van Merrick, maar ook Anthony Hopkins, Anne Bancroft, John Gielgud, Wendy Hiller, Hannah Gordon en Freddie Jones passeren de revue. De prent is geen biografie, al zijn er wel heel wat gelijkenissen tussen de film en Merricks echte leven. ‘The Elephant Man’ werd acht keer genomineerd voor een Oscar maar kon uiteindelijk geen enkel beeldje binnenhalen. Dat geeft niet want de film is en blijft een iconisch stukje cinema al was het maar om de beroemde oneliner: “I’m not an animal. I am a human being. I am a man.”

‘The Elephant Man' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Legends of the Fall (1994)

Kolonel Ludlow (Anthony Hopkins) heeft genoeg oorlog en miserie meegemaakt. Hij besluit om met zijn gezin in de bergen van de Amerikaanse staat Montana te gaan leven, ver weg van de imperialistische plannen van sommige andere Amerikanen. Op een dag komt één van zijn drie zonen terug thuis van de universiteit, met een vrouw. Het gezin is weg van haar en Ludlows andere zonen willen ook een stukje van haar aandacht. Die plannen moeten opgeborgen worden want een nakende oorlog dreigt het gezin alsnog uit elkaar te drijven.

‘Legends of the Fall' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 
En dat is nog niet alles! U vindt ook 'Hannibal', 'Red Dragon', 'Remains of the Day', 'Amistad' en 'Transformers 5' in de Proximus VOD catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top