Zet het herfstseizoen goed in met deze kijktips!

Series |

De herfst is sinds enkele dagen in het land. Dat wil zeggen dat er frissere temperaturen aankomen, dagen alsmaar korter worden en we weer en masse voor de buis kunnen kruipen. Wat daar deze week op te zien valt, licht Proximus Pickx graag even toe.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

In deze voorlaatste aflevering van ‘Onverwacht’ haalt Iluna Planckaert samen met haar familie herinneringen op aan haar eigen geboorte. We leren dat Iluna enkele weken te vroeg geboren werd en daarom extra zorg nodig had. Voor de 15-jarige Cassandra is vroeggeboorte niet nieuw. Haar dochtertje zag het levenslicht immers na 25 weken en dat terwijl Cassandra niet eens wist dat ze zwanger was. Bij Elien en Enrique loopt alles dan weer volgens plan want Elien is klaar om eindelijk te bevallen.

Bekijk ‘Onverwacht’ op maandag 27 september om 21u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Scheire en de Schepping

In deze vijfde aflevering van het nieuwe seizoen ontdekken we de wondere wereld van de wetenschap samen met Lieven Scheire, zijn vier panelleden, eenmansorkest Stijn Cole en natuurlijk Googleman! Tijdens de voorgaande afleveringen ontdekten al we hoe rendieren gecastreerd werden, dat je met spanning en touwen tafels kan maken en dat sommige menselijke organen ‘geprint’ kunnen worden. We zijn dan ook benieuwd welke nieuwe weetjes we deze week te weten zullen komen.

Bekijk ‘Scheire en de Schepping’ op dinsdag 28 september om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vanilla Sky (2001)

De 32-jarige David Aames (Tom Cruise) werd op zeer jonge leeftijd wees nadat zijn ouders verongelukten. Hij erfde 51% aandelen van zijn vaders bedrijf en stond als jonge knaap al snel aan het roer van de firma. David heeft echter geen interesse in het bedrijfsleven en hield zich liever bezig met vrouwen versieren. Hij heeft een losse relatie met Julianna (Cameron Diaz), maar die wil hij stopzetten omdat hij verliefd werd op Sofia (Penélope Cruz). Dat lukt echter niet zonder slag of stoot...

Bekijk ‘Vanilla Sky’ op woensdag 29 september om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Avengers: Age of Ultron (2015)

Iron Man (Robert Downey Jr), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans) moeten de handen in elkaar slaan om het hoofd te bieden aan Ultron. Dat is het intelligente computersysteem dat Iron Man heeft ontwikkeld om The Avengers te assisteren, maar zich tegen de mensheid is beginnen keren.

Bekijk ‘Avengers: Age of Ultron’ op donderdag 30 september om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Children Act (2017)

Het huwelijk van de Amerikaanse rechter Fiona Maye (Emma Thompson) lijkt op haar laatste benen te lopen. De confrontaties met haar man (Stanley Tucci) zijn te zwaar om te dragen waardoor ze zich steeds meer ingraaft in haar juridisch werk. Ze krijgt een zaak voorgeschoteld waarbij een 17-jarige jongen met kanker elke vorm van behandeling weigert omdat hij de religieuze overtuigingen van zijn familie trouw wil blijven.

Bekijk ‘The Children Act’ op vrijdag 1 oktober om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top