RWDM en Lommel SK spelen zaterdagavond hun zesde wedstrijd van het nieuwe seizoen. De thuisploeg wil zich graag herpakken na twee pijnlijke nederlagen terwijl de bezoekers op zoek gaan naar bevestiging nadat ze vorig weekend een eerste thuiszege konden boeken tegen Lierse Kempenzonen.
Voor de komst van Lommel SK zal coach Vincent Euvrard (ex-KVSK United) zijn manschappen niet extra moeten motiveren. De Brusselaars hebben namelijk nog wel een eitje te pellen met de Limburgers, want vorig seizoen pakte RWDM geen enkel punt tegen Lommel. De Limburgers wonnen 4x en zadelden de toenmalige promovendus op met een 0 op 12.

Makkelijk zal dat alvast niet worden, want de ziekenboeg van RWDM zit nog altijd redelijk vol. Zo zijn Claes (ook al ex-Lommel), Mpati en Botella nog steeds niet fit voor de dienst. Ook doelman De Bie is er niet bij door een kwetsuur aan de heup. Terki is er dan weer niet bij door persoonlijke redenen en Sankhon wacht nog steeds op de juiste papieren. Hij is nog niet speelgerechtigd.

Bij Lommel is aanvaller Arthur Sales nog steeds afwezig. De Braziliaan zit nog steeds in quarantaine met een coronabesmetting. Agyepong is 'out' met een hamstringblessure.