Anouk Matton: meer dan mevrouw Vegas

In ‘Anouk Matton Privé’ worden de schijnwerpers voor een keertje helemaal op haar gericht, in plaats van op haar wereldwijd befaamde echtgenoot Dimitri Vegas. En daar maakt Anouk Matton dankbaar gebruik van om zich naast top-dj, fotomodel en influencer ook een toegewijde mama te tonen.

Wie maar niet genoeg kan krijgen van een inkijk in het leven van de rich and famous op deze aardbol, is met deze nieuwe realityreeks op VTM 2 aan het goede adres. In ‘Anouk Matton Privé’ krijgen we een blik achter de schermen bij het glamourkoppel Dimitri Vegas en Anouk Matton. Die eerste kennen wij, en miljoenen andere danceliefhebbers met ons, als een helft van het succesvolle dj-broederpaar Dimitri Vegas & Like Mike. Hijzelf waagt zich dezer dagen aan een acteurscarrière, maar daar gaat het in deze reeks niet om.

De camera’s volgen zijn eega Anouk Matton tijdens haar zwangerschap van hun eerste baby: London Thakis Thivaios. Tussendoor leren we de 28-jarige Limburgse schone beter kennen. Niet enkel heeft ze zelf een verdienstelijke carrière als dj uitgebouwd -onder de naam MATTN-, ze is ook fotomodel, mag zich met 371.000 volgers op Instagram officieel een influencer noemen en startte een eigen make-uplijn. Een beetje naar het beeld van Paris Hilton wil ze met deze eigen realityreeks bewijzen dat ze meer is dan het zoveelste blondje, of in haar geval ook nog eens ‘de vrouw van’, en dat achter het wulpse voorkomen ook een gewiekste zakenvrouw schuil gaat.

Gewone stervelingen

Tegelijkertijd toont deze ‘Anouk Matton Privé’ dat vedetten zoals zij of haar man Dimitri Vegas ook maar gewone stervelingen zijn, die worstelen met de gewoonlijke vragen op weg naar het ouderschap. Bijvoorbeeld bij de keuze van het bedje voor de kleine. “Voor Dimi maakt het niet uit of dat nu Ikea of iets unieks is… dat siert hem ook wel”, vertelt Anouk in een passage.

We krijgen intieme familiale momenten te zien, zoals Dimitri die voor het eerst alleen over baby London moet waken, maar ook de gloriemomenten van Anouk als internationaal erkende dj en de moeilijkheden die ze daarbij ondervindt om dat te combineren met het moederschap.

'Anouk Matton Privé' is vanaf maandag 27 september vanaf 21u40  te bekijken op VTM 2, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Top