Als je van motorsport houdt, zal je dit weekend goed worden bediend!

De herfst is in aantocht en dat betekent dat de autosport binnenkort in winterslaap gaat. De laatste prijzen zullen binnenkort worden uitgedeeld en daarom zullen de komende races spectaculair beloven te worden.
 

Duitsland leidt in de DTM

De laatste twee manches van het seizoen van de Deutsche Tourenwagen-Masters zullen in Duitsland plaatsvinden. Dit weekend strijden de coureurs en hun racewagens in Hockenheim om de overwinning. In het rijdersklassement belooft het onvoorspelbaar te worden, want Kelvin Van Der Linde - die het seizoen tot nu toe domineerde - staat nu derde achter Liam Lawson en Marci Wittmann. Maar alles blijft nog mogelijk!
 
De kwalificaties (zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober om 10u20) en wedstrijden (zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober om 13u30) worden uitgezonden op Eleven Sports 3.

Eerste MotoGP-titel binnen handbereik van Quartararo

Howel Francesco Bagnaia de laatste twee manches van het MotoGP Wereldkampioenschap heeft gewonnen, is het nu Fabio Quartararo die de favoriet is voor een eerste wereldkampioenschapstitel. Na 14 van de 18 ronden van het seizoen heeft de Franse coureur 48 punten voorsprong op Bagnaia, zijn laatste rivaal. Quartararo rijdt zeer consistent sinds het begin van het seizoen en zou ongetwijfeld zijn voordeel kunnen doen met de GP van de Verenigde Staten (in Austin), om zijn dominantie in het seizoen 2020 nog meer te vestigen.

Volg de Vrije Trainingen van de MotoGP, Moto 2 en Moto 3 op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober op Eurosport 1. De drie races kan je volgen vanaf 17u55 op zondag 3 oktober.

Superbike

In de Superbike resten er nog maar drie rondes voor de winnaar van het wereldkampioenschap bekend is. De eerste manche vindt dit weekend plaats in Portugal, in de Algarve. In de laatste ronde in Barcelona werden de kaarten opnieuw geschud toen Toprak Razgatlioglu de leiding in het klassement overnam, één punt voor Jonathan Rea. Het zal erom spannen in de laatste rondes!

Je kan de wedstrijden van de Superbike volgen via Eurosport 2.

Sport

Bekijk alles
Top