Start uw motoren en ruik de benzine met een nieuwe selectie in de VOD-catalogus

Films | Goed nieuws voor liefhebbers van ronkende motoren, spannende achtervolgingen, spectaculaire crashes en mooie vlotte wagens, want de VOD-catalogus van Proximus wordt aangevuld met een reeks films waarin auto’s centraal staan. Afspraak vanaf 17 november in de VOD-catalogus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Italian Job

John Bridger en zijn kameraad Charlie heben de perfecte overval uitgekiend. Hun plan is gewaagd, maar als ze slagen, kunnen ze naar Ventië vluchten met een koffer vol goudstaven. Alles lijkt perfect te verlopen en de bendeleden kijken ernaar uit om op hun lauweren te rusten, maar dan blijkt er een verrader in hun midden te zitten. John wordt vermoord en het is aan Charlie om de dader op te sporen tot in Californië en om de dochter van John te overhalen om mee wraak te nemen.
 
In 1969 verscheen de originele versie van deze film in de zalen, en mee surfend op de populariteit van films als ‘Ocean’s Eleven’ kwam de remake van deze heist movie uit in 2003. De nieuwe versie stelde niet teleur, en met een cast vol grote namen als Mark Wahlberg, Edward Norton, Jason Statham, Donald Sutherland, Mos Def en Charlize Theron kon dat ook moeilijk anders. Autoliefhebbers zullen vooral de stuntscènes met Mini Coopers op prijs stellen.
 
Beide versies van ‘The Italian Job’ zijn vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Transformers 1-5

Deze filmserie, die gebaseerd is op de speelgoedlijn en de cartoons uit de jaren 80, moeten we vermoedelijk niet meer aan je voorstellen. De oorlog tussen de Autobots en de Decepticons woedt al millennia, en nu landen de krijgers ook op aarde. Om in het geheim hun strijd te kunnen voeren, transformeren de buitenaardse robots zich in klasbakken!
 
Regisseur Michael Bay is met deze filmreeks zowat de meester geworden van scènes vol wrakken en vernieling. Om er een cijfer op te plakken: tijdens het inblikken van ‘Transformers: Dark of the Moon’ in 2011, de derde in de reeks, liet hij niet minder dan 532 auto’s in de prak rijden.
 
De vijf films in de ‘Transformers’-reeks zijn vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Baby Driver

Baby is vluchtchauffeur voor bankovervallers, en wat hem de beste in de business maakt, is het feit dat hij altijd alles doet op het ritme van zijn persoonlijke playlist. Zonder de juiste muziek, komt er niets van zijn rijkunsten in huis. Wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet, wil Baby zijn criminele leven achter zich laten, maar hij moet eerst nog een laatste opdracht uitvoeren voor een grote figuur in de onderwereld. Maar de overval loopt fout en zijn toekomst met het meisje waar hij van houdt, staat op het spel.
 
Muziek is een cruciale leidraad in deze film van de Britse comedyfilmmaker Edgar Wright. Hij liet zich inspireren door de film ‘The Driver’ van Walter Hill. Het ritme van de muziek bepaalt het verloop van de hele film tot in het kleinste detail, en dat oog voor precisie in een razendsnelle film wist overal filmgangers te verbluffen. En hoofdrolspeler Ansel Elgort keert binnenkort terug in het vervolg: ‘Baby Driver 2’!
 
‘Baby Driver’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Mad Max

Deze Australische cultfilm maakte van Mel Gibson een beroemdheid. Het eerste deel in de ‘Mad Max’-saga introduceert een futuristisch post-apocalyptisch landschap waarin wagens omgebouwd zijn tot ware moordmachines. De ideale setting voor wraakacties en spectaculaire achtervolgingen.
 
De film speelt zich af in een toekomst waarin de wereld oorlog voert om elke druppel benzine, en als gevolg is de maatschappij wetteloos en anarchistisch geworden. Gibson speelt de rol van Max Rockatansky, een lid van de wegpolitie die tijdens een achtervolging met een motorbende ongewild de dood van een motard en zijn vriendin veroorzaakt. De broer van die motard is de leider van een gevaarlijke bende, en die zint op wraak. Nadat zijn partner zwaargewond raakt, besluit Max er met zijn vrouw en baby vandoor te gaan. Maar de motorbende blijft nooit ver achter…
 
‘Mad Max’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Rush

Begin de jaren 70 maakte de jonge piloot James Hunt furore op de circuits van de Formule 3. Hij bestuurde een ietwat onstabiele Lotus en beleefde elke dag alsof het zijn laatste was. Op het circuit van Cristal Palace strijkt hij de Oostenrijker Niki Lauda tegen de haren in en de twee mannen, die elke race in hun categorie domineren, beginnen aan een rivaliteit die geen gelijke zou kennen in de wereld van de motorsport. Ook wanneer de ambitieuze en getalenteerde Lauda doorstoot naar de Formule 1, blijven de twee mannen elkaar bekampen.
 
Chris Hemsworth speelt de rol van de Engelse James Hunt terwijl Daniël Bruhl in de huid kruipt van de Oostenrijkse Niki Lauda. Deze biopic van regisseur Ron Howard zou voor elke fan van Formule 1, of van spannende sportdrama’s, spek naar de bek moeten zijn. De acteurs reden op de scène overigens rond in wagens met de motor van een F3, maar de carrosserie van een F1.
 
‘Rush’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!En dat is niet alles, want naast bovenstaande films zijn ook ‘Taxi Driver’, ‘Bad Boys’, ‘Bad Boys For Life’, ‘Armored’, ‘Excess Baggage’, ‘The Other Guys’, ‘Premium Rush’, ‘Days of Thunder’ en ‘Back to the Future’ terug te vinden in de VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top