Niet Zizou Bergs (ATP 191) maar wel Michaël Geerts (ATP 289) zal zondag de derde enkelwedstrijd in de Davis Cup-confrontatie tussen Bolivië en België voor zijn rekening nemen. Dat heeft kapitein Johan Van Herck beslist. Geerts is net als Bergs nieuw in de landencompetitie.
Eerder op de dag wonnen Joran Vliegen en Sander Gillé de dubbelwedstrijd tegen Federico Zeballos en Boris Arias in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción: 6-3 en 6-4. Bolivië leidt met 2-1. Nu is het aan Geerts om tegen Hugo Dellien (ATP 144) België in de running te houden. In het slotduel kijkt Ruben Bemelmans (ATP 221) Murkel Dellien (ATP 1332) in de ogen. 
Na de eerste dag keek het team van Johan Van Herck tegen een 2-0 achterstand aan. Ruben Bemelmans leed een 6-3, 6-4 nederlaag tegen Hugo Dellien en ook Zizou Bergs verloor zijn wedstrijd: 6-4, 4-6 en 6-2 tegen Murkel Dellien.
De winnaar van het duel mag deelnemen aan barrages voor een plaats in de Davis Cup Finals 2022, de verliezer zal moeten aantreden in de barrages van Wereldgroep I.