‘Brand Cherry Flavor’ op Netflix: horror van de bovenste plank!

Series |

Vreemd, bloederig, onwerelds… maar toch uiterst spannend. Zo kunnen we Netflix' ‘Brand Cherry Flavor’ wel samenvatten. Heb je deze nieuwe trending serie nog niet ontdekt? Geen nood want Proximus Pickx vertelt je er graag meer over.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘Brand Cherry Flavor’ werd gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Todd Grimson uit 1996 en vertelt het verhaal van Lisa Nova (Rosa Salazar). Deze jonge filmmaakster wordt begin jaren negentig door de sluwe filmproducer Lou Burke (Eric Lange) naar Los Angeles gelokt om haar regiedebuut te maken. In plaats van het te maken, wordt Nova aangerand en worden haar ideeën gejat. Hierdoor is ze uit op wraak en sluit ze een deal met een duister figuur uit de lokale onderwereld. Die deal moet het leven van Burke in vuur en vlam zetten, maar opent tegelijkertijd een wereld van onnatuurlijke verschijnselen waarin Nova zichzelf ook staande moet houden.

‘Brand Cherry Flavor’ telt acht afleveringen en die dompelen je onder in een occulte wereld van wraak, psychologische terreur, bloedvergiet en horrortaferelen. Zelfs de enkele naaktscènes die de serie bevat, geven je algauw een stomp in de maag. 

Toch is deze serie meer dan te bekijken waard. Dat komt door de spannende plotlijn, het sublieme camerawerk en de hele resem computereffecten die de duistere fictieve wereld van Los Angeles uit de jaren negentig perfect in beeld weten te brengen. Ook de cast doet haar duit in het zakje. Hoofdrolspeelster Rosa Salazar werkte in haar carrière meestal aan komische verhalen, maar vertolkt haar rol deze keer met de nodige dramatiek. Catherine Keener speelt de rol van heks en brengt met haar ervaring heel wat sérieux op de scène. Tenslotte speelt ook Eric Lange zijn rol perfect. Met zijn geslepen vertolking als vileine producer brengt hij de bal immers aan het rollen …

Ontdek 'Brand New Cherry Flavor’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top