Nieuwe Pokémonfilm komt op Netflix

Kids | ‘Pokémon, the movie: Secrets of the Jungle' komt op 8 oktober uit op Netflix. Fans van de avonturen van Ash Ketchum, Pikachu en andere vertederende Pokémons zullen ongetwijfeld aan hun trekken komen! Hier is alles wat je moet weten over deze niet te missen animatiefilm. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zoals Pokémonfans weten, is het universum dat door dit videospel en vervolgens in de tekenfilmserie is gecreëerd, enorm groot. Als Ash Ketchum aan het begin van het verhaal het stadje Pallet Town verlaat, is dat alleen maar om de streek en de wezens die er zich verbergen beter te leren kennen. In deze film ontdek je een hele nieuwe omgeving, met zijn eigen Pokémons! 
 
As Ketchum belandt in het Okoya-bos. Daar leven Pokémons in vrijheid en in harmonie met de natuur. De jonge trainer ontmoet er Koko, een jongen die zijn hele leven in het bos heeft gewoond met Pokémons, en in het bijzonder Zarude, zijn metgezel. Het is een personage dat je zal doen denken aan Tarzan of Mowgli. Hij is ervan overtuigd dat hij ook deel uitmaakt van de Pokémongemeenschap, tot hij Ash Ketchum ontmoet. 
 
Maar de helden hebben geen tijd voor existentiële vragen: kwaadaardige mensen proberen de genezende kracht van het woud in handen te krijgen. Onder hen, undercover, de verschrikkelijke Team Rocket! Zoals je misschien al geraden hebt, is het scenario à la 'Avatar' nogal nostalgisch gekleurd. Kortom, alle ingrediënten voor een cultaflevering uit de Pokémonsaga die je ongetwijfeld zal terugvoeren naar naar je kindertijd. 
 
Ontdek 'Pokémon: Secrets of the Jungle' vanaf 8 oktober op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top