Deze maandag om 18u start de vijfde en laatste speeldag van het reguliere seizoen van het ESL Benelux Proximus Championship, het belangrijkste officiële CS:GO-toernooi van de Benelux. De acht deelnemende teams hebben slechts één doel: een ticket voor de play-offs bemachtigen, om deel te nemen aan de grote finale op 30 oktober!

We naderen alweer het einde van het reguliere seizoen van het ESL Proximus Benelux Championship! Na een maand van competitie werken de teams deze week de vijfde en laatste speeldag van het kampioenschap af. Terwijl eClub Brugge en Project Eversio hun ticket voor de play-offs veiligstelden in de derde competitieweek, zijn het de teams van KRC Genk Esports en Join The Force die op het nippertje hun vel gered hebben door zich te kwalificeren voor de barragewedstrijden

Deze week zullen beide teams proberen een van de twee overgebleven plaatsen te grijpen voor de play-offs op 30 oktober. Dus, wie van KRC Genk Esports, Join The Force, LowLandLions of Gamefist zal het ultieme kwartet van de competitie vervolledigen? 


Livestream:

 

Bracket :


Om het te ontdekken, is het heel eenvoudig. We zien je komende maandag vanaf 18u hier op Pickx Esports voor de slotavond van het reguliere seizoen. Het belooft een dolle boel te worden.