Ed Sheeran staat op 22 juli 2022 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De zanger maakte vandaag de data bekend van zijn Europese '+ - = ÷ x Tour', spreek uit als The Mathematics Tour. Tickets voor de show in het Koning Boudewijnstadion zijn te koop vanaf zaterdag 25 september om 11 uur via Ticketmaster en Eventim.
De aftrap van de tour vindt plaats in april volgend jaar en brengt Sheeran naar de UK, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië. Met de '+ - = ÷ x Tour' keert hij voor het eerst sinds 2019 terug naar de stadions.

Tijdens de live data van 2022 kunnen fans kennismaken met nieuwe tracks van het aankomende album '=' (spreek uit als 'Equals') en met een volledig nieuwe live set-up. Het podium zal zich in het midden van het stadion bevinden, waardoor Sheeran zich dus zal laten omringen door zijn fans. Het album '=' ligt in de rekken op 29 oktober. De laatste single 'Bad Habits' stond al 7 weken op de eerste plaats in de Ultratop. Opvolger 'Shivers' is uit sinds vorige week.

Voor de '+ - = ÷ x Tour' werd speciaal een nieuw digitaal ticket systeem ontwikkeld om het illegaal doorverkopen van tickets onmogelijk te maken, en alle fans de mogelijkheid te geven om een ticket te kopen aan nominale waarde. De fans zullen enkel toegang krijgen tot de show met een digitaal ticket op de smartphone. De tickets zullen enkel te koop zijn via de erkende verkoopkanalen Ticketmaster en Eventim, vanaf zaterdag 25 september om 11 uur dus.