RWDM vs. Waasland-Beveren: nog steeds geen Botella en Sankhon; defensieve problemen voor Schneider

Challenger Pro League | RWDM en Waasland-Beveren openen vrijdag de vijfde speeldag van de D1B Pro League. Beide teams kregen vorig weekend een stevige tik te verwerken en azen op eerherstel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RWDM-coach Vincent Euvrard kan voor de derde thuismatch van het seizoen nog steeds geen beroep doen op nieuwkomers Ivann Botella en Ibrahime Sankhon. Botella is nog steeds herstellende van zijn blessure, maar traint sinds enkele dagen wel weer met de groep. De club liet via de officiële kanalen weten dat de Fransman maandag wedstrijdritme zal opdoen bij de beloftenmatch.

Voor Sankhon lijkt er ook eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zijn. De centrumverdediger is nog steeds niet speelgerechtigd, maar RWDM maakt zich wel sterk dat de ex-speler van STVV in de selectie kan zitten voor de wedstrijd tegen Lommel SK (speeldag 6).

Bij Waasland-Beveren wordt het achterin wat puzzelen. Naast Jenthe Mertens en Nihat Mujakic is nu ook Aleksandar Vukotic 'out' met een blessure. De rijzige centrumverdediger liet een adductorenletsel op tegen KVC Westerlo en zit niet mee in de kern. Volgens de eerste berichten zou hij enkele maanden (tot aan de winterstop) langs de zijlijn moeten blijven.

SELECTIES
Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top