De Franse streamer Chowh1 schreef gisterenavond geschiedenis door de solowedstrijd van de World Series of Warzone te winnen. De beste 150 spelers van ons continent namen daaraan deel. Hij vertrekt met de hoofdprijs van $100 000.

Soms is een scenario enkel mogelijk als alle sterren op de juiste plek staan. Dat is precies wat er gebeurde met de streamer Chowh1, die uitgenodigd werd voor de tweede Europese editie van de World Series of Warzone.

Na hun deelname aan de competitie, die gespeeld werd in duo’s, werden alle 150 spelers uitgenodigd voor een laatste wedstrijd: de SOLO YOLO. De regels waren simpel: de enige plaats die geld opleverde, was de eerste plaats. Kills leverden niets op.

Terwijl alle andere spelers hun beste classes bovenhaalden om zo ver mogelijk in de match te raken, beloofde Chowh1 aan zijn kijkers om enkel met een Riot Shield en de Kali Sticks te spelen. De eerste plaats leek voor hem buiten bereik.

Toch sluipt de Fransman minuut per minuut dichterbij de top 1. Toevallig eindigt de match in het ziekenhuis, de favoriete plaats van de streamer, die bekend staat om zijn dodelijke drops op het dak van het gebouw. Enkele minuten voor het einde van de game raapt hij een wapen op, om te kunnen reageren op de schoten van zijn tegenstanders.

In een hallucinant slot van de wedstrijd kruisigt Chowh1 zijn laatste tegenstander voor de ogen van tienduizenden virtuele toeschouwers. De Fransman vertrekt zo met de enige prijs van de partij: $100 000.