Zanger Elton John stelt zijn Europese afscheidstournee 'Farewell Yellow Brick Road Tour 2021' uit naar 2023. Ook zijn twee uitverkochte shows in Sportpaleis Antwerpen, oorspronkelijk gepland op 16 en 17 oktober 2021, worden verplaatst naar 27 en 28 mei 2023.
In een officiële mededeling stelt Elton John dat hij na een harde val tijdens zijn zomervakantie nog altijd veel pijn heeft in zijn heup. "Ondanks intensieve kinesitherapie en gespecialiseerde behandeling is de pijn blijven verergeren en wordt het steeds moeilijker om te bewegen. Er is mij geadviseerd om zo snel mogelijk een operatie te ondergaan om volledig te kunnen herstellen en complicaties op lange termijn te vermijden. Ik zal een programma van intensieve kinesitherapie volgen om weer helemaal mobiel te worden, zonder pijn."

Op 25 september neemt hij nog wel deel aan het evenement Global Citizen, want hij wil een goed doel niet in de steek laten. Hij zal die avond slechts vijf liedjes brengen, wat fysiek voor hem nog te doen is. Daarna zal hij geopereerd worden, zodat de tournee in januari 2022 weer kan worden hervat in New Orleans.

"Ik weet hoe geduldig mijn ongelooflijke fans zijn geweest sinds het coronavirus vorig jaar roet in het eten gooide, en mijn hart breekt omdat ik jullie nu nog langer moet laten wachten. Ik voel precies dezelfde frustraties na het jaar dat we gehad hebben. Ik beloof dat de shows volgend jaar terugkomen, en ik zal ervoor zorgen dat ze het wachten meer dan waard zijn", belooft de zanger.