'Is er een dokter in de zaal' is terug met tal van panelleden

Films | Sinds de start van het nieuwe schooljaar is kurkdroge komiek Phiippe Geubels terug op Eén met zijn panelquiz ‘Is er een dokter in de zaal’. Nieuw dit seizoen is dat Philippe naast de gebruikelijke vragen over lichaam en gezondheid ook zijn fysieke toestand meet tegen echte topsporters.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Is er een dokter in de zaal’ schotelt Philippe Geubels zijn vier panelleden vragen voor uit de medische wereld. Om feiten van fictie te helpen onderscheiden, wordt hij bijgestaan door huisarts Sofie Lemmens, die onlangs nog in Het Nieuwsblad getuigde dat patiënten intussen langsgaan gewoon om haar eens in het echt te kunnen zien. Het antwoord op de vraag in de naam van het programma is dus altijd “ja”, en misschien maar best ook.
 
Rondes die uit de vorige twee seizoenen zijn overgeheveld, zijn bijvoorbeeld ‘Zeg eens A of B of C’ (een meerkeuzeronde) en ‘Is er een uitvinder in de zaal’ (waarbij de echte uitvinding van de valse onderscheiden moet worden), maar dit jaar gooit Philippe Geubels ook zijn eigen lichaam in de strijd. Wekelijks neemt hij – beslist geen topsporter, als we zijn prestatie in ‘De Container Cup’ erbij halen – het op sportief vlak op tegen de crème van de Vlaamse sportwereld. Denk aan An Wauters, Victor Campenaerts, Rani Rosius, Fanny Lecluse, Niels Pittomvils, Sanne Cant, Peter Geryn en Sammy Bossut.
 
De panels van kandidaten bestaan dan weer gewoonlijk uit komieken en andere televisiegezichten. Tussen het quizzen door is er voor hen al eens plaats voor een mopje. In de aflevering van vanavond bijvoorbeeld, zijn de gasten Alex Agnew (die ook in de eerste aflevering meedeed), de goedlachse presentator Pedro Elias, ‘Aanrijding in Moscou’-actrice Barbara Sarafian en ‘Influencers’-acteur en dj Hakim Chatar.
 
Andere gasten die ongeduldig in de coulissen staan te wachten, zijn onder anderen komieken Sven de Leijer, William Boeva, Amelie Albrecht, Adriaan Van den Hoof, Thomas Smith, Jonas Geirnaert en Piv Huvluv, seksuologe Lotte Vanwezemael, filmmakers Jan Verheyen en Erik Van Looy en andere televisiegezichten zoals Steven Van Herreweghe, Jeroen Meus, Bart Kaëll en noem maar op.Bekijk ‘Is er een dokter in de zaal’ op donderdag om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top