Vinden de KHC Dragons opnieuw aansluiting bij de hockeytop?

Hockey |

Dit weekend staat de vierde speeldag van de mannelijke hockeyliga op het programma en vooral voor landskampioen KHC Dragons wordt het zaak om geen punten meer te verliezen. Zij gaan de strijd aan tegen Beerschot en hopen op eerherstel.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

De KHC Dragons hadden hun start van het seizoen wellicht anders voorgesteld. De landskampioenen verloren op de eerste speeldag van Royal Ukkel met 4-2 en verloren hierdoor kostbare punten als nieuwe titelkandidaat. Op speeldag twee moest er gewonnen worden en dat gebeurde ook tegen Herakles met 4-0. Winnen tegen de Waterloo Ducks, lukte echter niet voor de Dragons, de ploeg kon enkel een gelijkspel uit de brand slepen waardoor er heel wat druk komt te liggen op de volgende wedstrijd tegen Beerschot. 

Orée op kop

Beerschot lijkt een haalbare kaart voor de Dragons. De Antwerpse buren bengelen na drie speeldagen immers nog steeds onderaan het klassement, nadat ze vorige week hun eerste en enige punt pakten tegen La Gantoise (3-3). Op de eerste en tweede speeldag verloor Beerschot, eerst tegen Leuven (0-2) en later tegen Daring (2-3).

Toch wil dat niet zeggen dat de Dragons hun volgende wedstrijd gezapig kunnen aanvatten. De landskampioen staat immers vijf punten achter op Orée dat met 9 punten leider is. Racing heeft momenteel zeven punten terwijl Leopold en Leuven zes punten tellen. La Gantoise doet het ook niet slecht met vijf punten uit drie wedstrijden.

Volg de Men's Hockey League, inclusief de wedstrijd tussen Beerschot en KHC Dragons aanstaande zondag om 12u30 op de zender Pickx+ Sports 1, beschikbaar via de tv-optie All Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top