Leef volop mee met de avonturenspecial 'Tijd voor Avontuur: Verre Landen' bij Cartoon Network

Heel wat kinderen zoeken graag het avontuur op en dat is geen probleem in ‘Tijd voor Avontuur: Verre Landen’. Bij Cartoon Network is dat ook het geval voor Finn, de jongen met de leuke muts, en zijn magische hond Jake. Zij wonen in het land van Ooo en daar beleven ze heel wat avonturen.

‘Tijd voor Avonturen’ is een animatieserie die van 2010-2018 werd gemaakt. In het land van Ooo wonen magische wezens en prinsessen. Finn en Jake beleven er de gekste avonturen in een post-apocalyptische wereld waar mutanten en magie zijn ontstaan en vrijwel alles mogelijk is. Finn staat bekend als de laatste mens in Ooo. Dat is het gevolg van de Paddenstoel Oorlog, een nucleaire oorlog die ongeveer duizend jaar voor het begin van de serie plaatsvond en het merendeel van de mensheid uitroeide.

Hereniging

In de special ‘Tijd voor Avonturen: Verre Landen’ zijn Finn en Jake herenigd om hun broederband te herontdekken en beleven het grootste avontuur van hun leven. Wij kunnen alvast niet wachten op deze avonturenspecial!

Bekijk ‘Tijd voor Avonturen: Verre Landen’ vanaf 25 september om 10u45 op Cartoon Network (zender 34), op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. De aflevering wordt telkens herhaald om 20u30. Via TV Replay kan je het programma tot 36 uur later bekijken wanneer je maar wilt!

Top