Deze CEO werkt sinds kort op zijn eigen Star Trek-ruimteschip!

Series |

De Chinese CEO Liu Dejian ging waar geen mens ooit geweest was. Hij liet het kantoorgebouw van zijn bedrijf ombouwen tot het ‘USS Enterprise’-ruimteschip uit Star Trek en betaalde daar 160 miljoen dollar voor.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Of de werknemers van Dejian ook speciale kostuums en attributen op de werkvloer moeten dragen, is nog niet duidelijk. Het staat wel vast dat ze sinds kort kunnen rondbazuinen dat ze werken op ‘USS The Enterprise’, een kopie van het intergalactische ruimteschip uit de Star Trek-series en waarin de bemanning afreist naar plaatsen in de ruimte waar ‘geen mens ooit geweest is’. 

Dejian, een Star Trek-fan in hart en nieren, betaalde 160 miljoen dollar voor dit project en voor dit bedrag werd ook het interieur van het ruimteschip grotendeels nagebouwd. Het gebouw, excuseer schip, bevat zelfs replica’s van de originele schuifdeuren waarmee het in de series uitgerust was. Dankzij deze unieke stunt wordt het hoofdkwartier van zijn bedrijf, NetDragon Websoft, plots een trekpleister voor tienduizenden Star Trek-fans. Dat kan zijn bedrijf, dat apps en spelletjes ontwikkeld, enkel maar goede publiciteit opleveren.

Sta jij ook te popelen om de binnenkant van het Enterprise-ruimteschip te bezoeken? Maar heb je daar geen vliegtuigreis naar China voor over? Kijk dan naar Star Trek op Netflix!

Je vindt er de eerste drie seizoenen van de originele Star Trek serie, maar ook 'Star Trek: The Next Generation', 'Star Trek: Voyager', 'Star Trek: Enterprise', 'Star Trek: Deep Space Nine', en 'Star Trek: The Animated Series'. Bovendien verwent Netflix zijn fans met de twee films 'Star Trek' en 'Star Trek Discovery'. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top