Deze films zorgen voor een ontspannend weekend

Films | Het weekend staat bijna synoniem voor ontspanning en je eens languit in de zetel leggen om te genieten van een relaxerend tv-avondje. Om je te helpen er een rustgevende avond van te maken, heeft Proximus Pickx een ontspannend programma voor je samengesteld. Hier is het beste van de televisie om je week af te sluiten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Prey

Wat is er mooier voor een vrijgezellenfeest dan een wandeling in het bos? Dat is wat Roman, zijn broer Albert en een groep vrienden besloten te doen. In het weelderige boslandschap horen ze plotseling geweerschoten. Ze denken dat dit eenvoudige jagers zijn en maken zich geen zorgen. Maar het zal niet lang duren voordat ze beseffen dat wat ze dachten dat een vredige uitstap was, is veranderd in een overlevingsmissie. Een mysterieuze schutter heeft het op hen gemunt en de vriendengroep zal er alles aan moeten doen om uit deze benarde situatie te komen. Een duistere thriller die rechtstreeks uit Duitsland komt.

Ontdek ‘Prey’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Na een vreselijke vakantie bij de familie Lubbermans kan Harry niet wachten tot zijn tweede schooljaar in Zweinstein begint. Hoewel de huiself Dobby hem waarschuwt dat zijn terugkeer een ramp zal veroorzaken, is Harry vastbesloten om te vertrekken. Maar nog voor hij op de trein naar Zweinstein stapt, gebeuren een heleboel vreemde ongelukjes. Bovendien belooft het nieuwe schooljaar geen pretje te worden. Harry hoort een vreemde stem in zijn hoofd en Sneep en Draco maken hem het leven zuur.

Bekijk ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets’ vrijdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil! vrijdag om 20u35 op Play4.

Aquaman

Heb je interesse om je zaterdagavond door te brengen met een vleugje actie en fictie? Dan is ‘Aquaman’ misschien wel iets voor jou. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër Arthur Curry. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd... een Koning.

Bekijk ‘Aquaman’ zaterdag om 20u05 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil! vrijdag om 20u35 op Play4.

Pan

Het weekend loopt op zijn einde en waarom niet samen een leuke afsluiter beleven met een avonturenfilm? In ‘Pan’, met Hugh Jackman als de slechterik, aan avontuur geen gebrek. Het verhaal draait om Peter. Hij is een wees en wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht. Daar zal hij de opstand gaan leiden tegen de gemene piraten van Neverland. Uiteindelijk ontdekt hij zo zijn lot: veranderen in de legendarische held Peter Pan.

Bekijk ‘Pan’ zondag om 19u55 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil! vrijdag om 20u35 op Play4.

Moneyball

Data is meer dan ooit ingeburgerd geraakt in het voetbal. De film ‘Moneyball’ was een inspiratie voor héél wat clubs. Na een teleurstellend seizoen, stelt coach Billy Beane (Brad Pitt) sportanalist Peter Brand (Jonah Hill) van de Yale-universiteit aan om zijn ploeg aan successen te helpen. Die kijkt enkel naar statistieken van spelers om een ploeg te vormen, en dus niet naar de status. Beane behaalt met deze werkwijze verrassende resultaten maar toch is zijn baas niet overtuigd. Die wil immers topspelers in het team zien spelen om extra status te verwerven. Het valt dan ook af te wachten of Beane en Brand zullen plooien onder de toenemende druk.

Ontdek ‘Moneyball’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Our Friend

Het inspirerende ‘Our Friend’ toont de kracht en schoonheid van ware vriendschap. Wanneer de familie Teague - Matt (Casey Affleck), zijn vrouw Nicole (Dakota Johnson) en hun twee dochters – te horen krijgt dat Nicole kanker heeft, ontploft hun leven. Een van hun beste vrienden, Dane (Jason Segel), ziet hoe moeilijk het is en stelt voor om enkele maanden bij hen te komen wonen om te helpen. Die beslissing verandert het leven van de hele familie.

'Our Friend’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top