ESL Pro League: op naar de play-offs!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze week zullen de verschillende gekwalificeerde teams het tegen elkaar opnemen in de play-offs van de ESL Pro League. De perfecte gelegenheid om je een korte analyse te geven over de deelnemers van dit enorme evenement in professionele CS:GO!

De teams zijn ondertussen al meer dan drie weken bezig aan het veertiende seizoen van de ESL Pro League, in een poging om een plaats in de play-offs te bemachtigen. Nu dat de groepsfase afgelopen is, werpen we een blik op de duels die ons te wachten staan, naar aanloop van de grote finale, die je op onze kanalen kan volgen.

Een gigant op de weg van Vitality

De bijen hebben met Complexity dan wel een haalbare kaart getrokken, hoger in de bracket zullen ze alles uit de kast moeten halen om door te stoten. Met de tegenstander die hen opwacht in de tweede ronde, is nog niets zeker voor de spelers van Vitality.

Want na Complexity wacht hen de Russen van Gambit Esports. Met slechts één nederlaag tegen Ninjas in Pyjamas sinds het begin van het toernooi, lijkt Gambit perfect in staat om zijn tweede plaats in de ESL-ranking te verdedigen. Om de Russen te verslaan, rekent Vitality op het talent van sterspeler ZywOo, die nog maar eens imponeerde in de groepsfase.

Geholpen door last minute vervanger niko, zal OG Esports het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen mousesports en Ninjas in Pyjamas, respectievelijk tweede en derde in hun groep.

Na'Vi op weg naar de Intel Grand Slam?

Na hun zeges in IEM Katowice, Dreamhack Masters Spring en IEM Cologne, moeten de spelers van Na'Vi nog één toernooi winnen om het derde seizoen van de Intel Grand Slam en de hoofdprijs van één miljoen dollar op hun naam te schrijven.

En het lijkt erop dat die weg open ligt voor het team, geleid door de Oekraïner s1mple. De organisatie zal spelen tegen de winnaar van de clash tussen forze en ENCE, twee tegenstanders die we niet snel een team van dit kaliber zien verslaan.

De laatste kwartfinale van de competitie zal gaan tussen de winnaar van de match tussen Fnatic en Team Liquid. Één van hen komt uit tegen een team dat de laatste tijd alleen maar steeg in de ranking van het ESL-klassement: Heroic. Na hun eindoverwinning in de finale van ESL Pro League XIII, zullen cadiaN en zijn companen gebrand zijn op de verlenging van hun titel. Ongetwijfeld een team om in het oog te houden.

Zoals we eerder al vertelden, zal je de grote finale van het toernooi hier, live op Pickx Esports kunnen volgen, maar ook op tv via Pickx Live!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top