Virton en Moeskroen halen nog een versterking en tellen nu minstens 30 A-kernspelers

D1B Pro League | RE Virton en Excel Moeskroen hebben maandag nog wat extra aanwinsten voorgesteld. Virton stelde in de voormiddag Alan Bidi al voor en liet in de namiddag ook nog Geronimo De Ridder poseren in clubtenue. Moeskroen kondigde dan weer de komst van Thomas Robert aan.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Ridder is een Argentijnse Belg van 18 jaar die als derde doelman zal fungeren bij Excelsior Moeskroen. De goalie komt over uit Argentinië en heeft bij Virton zijn eerste profcontract beet. Met De Ridder heeft Virton nu 30 A-kernspelers. Daarmee heeft Christophe Gregoire nu de op een na grootste kern van 1B ter beschikking.

De grootste kern behoort nog altijd toe aan Enzo Scifo. De coach van Moeskroen had al 30 spelers in zijn selectie, maar Moeskroen rondde nu dus ook nog de komst van Thomas Robert af. Robert is een 21-jarige Fransman die vooral als rechtsbuiten uitgespeeld wordt. Robert kwam uit voor de jeugdploegen van Montpellier en speelde vorig seizoen bij het Schotse Aidrieonians. Robert speelde 26 wedstrijden bij de League One-club (derde niveau) en scoorde 4 goals. Sinds deze zomer zat hij zonder club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top