KRC Genk Esports zoekt een nieuwe toplaner voor de Country Finals!

Door Proximus

Deel dit nieuws

KRC Genk Esports heeft deze vrijdag aangekondigd dat het op zoek is naar een nieuwe toplaner voor het League of Legends-team. Die zal met het team meedoen aan de Country Finals, op 8 en 9 oktober!

De Country Finals, de laatste ontmoeting van seizoen 2021 van de Belgian League, nadert met rasse schreden! Sector One, KVM Esports en KRC Genk Esports zullen het tegen elkaar opnemen voor de titel van Belgisch kampioen.

Maar langs de kant van KRC Genk Esports komt er nog een kleine wijziging. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend. De Limburgers zijn op zoek naar een nieuwe toplaner en organiseren proeven om een nieuwe ruwe diamant in de toplane te kunnen zetten.

De criteria zijn simpel. Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn, zich in het weekend van 8 en 9 oktober naar Brussel kunnen verplaatsen, en de rank van Master of hoger bezitten, met minstens 450LP.

Een laatste vereiste is erg belangrijk, gezien de tegenstanders waartegen de uitverkorene zal spelen. Voor KRC Genk is het duidelijk: "We hebben iemand nodig die het kan opnemen tegen Zhergoth (S1) en Tuomari (KVM)", vertelde Bram Bartels, de esportverantwoordelijke van de club.

De nieuwkomer zal de plaats van Noob innemen, de voormalige toplaner die enkele weken geleden afscheid nam van de organisatie. In augustus besloot hij om de competitieve scene van League of Legends de rug toe te keren, om tijd voor zichzelf te nemen.

Voldoe je aan de criteria? Dan weet je wat je te doen staat...

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top