Na een maand van spannende wedstrijden zit het veertiende seizoen van de ESL Pro League er bijna op. De groepsfase zorgde al voor heel wat vuurwerk, maar ook de finale zal niet teleurstellen. Die wedstrijd kan je hier live volgen, maar ook op tv op Pickx Live, deze zondag vanaf 16u!

Er staat een grote ontmoeting in de CS:GO-wereld gepland, deze zondag om 16u! De ESL Pro League XIV kent dan eindelijk zijn hoogtepunt: de winnaar zal $175 000 mee naar huis nemen, en een ticket voor de finale van het BLAST-circuit!

Livestream :


Er zijn nog heel wat kleppers in de running voor eindwinst: de Fransen van Vitality, de Zweden bij Ninjas in Pyjamas, maar ook het Russisch-Oekraïense Natus Vincere! Die laatsten kunnen dit weekend geschiedenis schrijven. Als ze de finale winnen, schrijven ze meteen ook de Intel Grand Slam op hun naam. Na IEM Katowice, Dreamhack Masters Spring en IEM Cologne zijn s1mple & co. slechts één zege verwijderd van een miljoen dollar, beloofd aan elk team dat vier grote toernooien binnen een bepaalde tijd kan winnen.

We zien je dus graag terug op zondag, vanaf 16u, hier of op tv via Pickx Live, voor een finale die ongetwijfeld legendarisch wordt!