Kunst en techno op Horst Festival

Het lijkt misschien zo, maar de festivalzomer zit er nog niet helemaal op. Sommige evenementen laten zich nu eenmaal niet tegenhouden door de schoolstart of de herfst die om de hoek loert. Hetzelfde geldt voor Horst Festival in Vilvoorde dit weekend. Proximus Pickx licht al een tipje van de sluier op.

Dit festival startte, zoals de naam al doet vermoeden, oorspronkelijk in Horst, maar verplaatste zich ondertussen naar Vilvoorde. Dit jaar wordt de eerste editie van Horst Festival op de Asiat-site in Vilvoorde, een voormalig militair terrein met twee iconische koeltorens als decor.
 
Horst onderscheidt zich van andere festivals door niet alleen muziek, maar ook kunst aan te bieden. Zo is was er eerst gedurende een paar weken een tentoonstelling in de koeltorens, die dit jaar volledig in teken stond van het menselijk lichaam. Dit weekend komt het muziek- en feestgedeelte van het festival naar buiten.
 
Deze editie van 2021 omvat drie dagen festival, 10-12 september, en meer dan zeventig artiesten, variërend van bekende fanfavorieten tot aanstormend talent. Horst wil wederom een platform bieden aan grensverleggende elektronische muziek in al haar facetten. Onder andere Jeff Mills, Donato Dozzy, OK Williams en AceMoMa zullen zorgen voor de beste rave van de zomer.
 
Meer info en tickets vind je hier.
 

Muziek

Bekijk alles
Top