De leukste kijktips van de week

Films | Een nieuwe week, dus ook een aangevulde televisiegids. Deze week kan je elke avond weer gezellig voor de buis kruipen met een film, serie of documentaire. Proximus Pickx maakt alvast een selectie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Drop Zone

Wanneer commissaris Pete Nessip en zijn broer Terry computerkraker Earl Leedy begeleiden aan boord van een vliegtuig, breekt de hel los. Terry wordt neergeschoten door terroristen, Leedy verdwijnt en enkele passagiers laten het leven. Pete wordt tijdelijk geschorst wegens nalatigheid. Hij is vastbesloten zijn imago te herstellen en start op eigen houtje een onderzoek. Spoedig komt hij tot de vaststelling dat hij te maken heeft met een groepje ervaren 'skydivers'. Om in dit zeer exclusieve milieu te infiltreren en de moordenaars te ontmaskeren, trekt hij naar Florida waar hij de hulp inroept van Jessie Crossman, een ervaren valschermspingster. 
 
Bekijk ‘Dropzone’ op maandag 6 september om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: Durf Te Vragen

In deze tweede aflevering van alweer een derde seizoen van ‘Durf Te Vragen’ heeft Siska Schoeters een heleboel interessante gasten klaar die de meest gedurfde vragen beantwoorden. Dit keer in de studio: mensen die werken in de porno-industrie. Vragen over SOA’s, loon en eventuele seksverslavingen worden niet geschuwd. De sprekers geven zich letterlijk en figuurlijk een beetje bloot.
 
Bekijk ‘Durf Te Vragen’ op dinsdag 7 september om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: Viervoeters

Ben jij ook fan van honden? Dan is ‘Viervoeters’ het programma voor jou. Elke week wordt wordt een verlangend baasje gekoppeld aan een hondje dat al even reikhalzend uitkijkt naar zijn gouden mandje. Deze week zijn onder anderen Lieselot en haar vriend Ward aan de beurt. De jonge vrouw zit in een rolstoel en zoekt dus een grote hond die ze gemakkelijk vanuit haar stoel kan strelen. Zoals elke week staan Dominique Van Malder en Joris Hessels klaar om de gepaste viervoeter aan zijn toekomstig baasje te koppelen.
 
Bekijk ‘Viervoeters’ op woensdag 8 september om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: 9/11: Life under Attack

De aanslagen op de Twin Towers op 11 september 2001, staan bij iedereen die het toen besefte in het geheugen gegrift. 9/11 werd het eerste grote drama in het tijdperk van de digitale camera en de voicemail. Deze opmerkelijke documentaire brengt nooit eerder vertelde verhalen van die dag, vastgelegd door gewone mensen die ervoor kozen hun camera op te pakken en die noodlottige dag te filmen. Dit is het portret van de tragedie zoals die door getuigen is beleefd, getuigen die vreesden voor hun leven, maar tegelijk ook wilden laten zien hoe het leven van elke dag letterlijk instortte.
 
Bekijk ‘Life under Attack’ op donderdag 9 september om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: Harry Potter and the Chamber of Secrets

Dit is het tweede deel van de avonturen van tovenaar Harry Potter op Zweinstein, gebaseerd op de roman van J.K. Rowling. Een mysterieuze huiself vertelt Harry dat hij problemen kan verwachten tijdens zijn tweede jaar op de tovenaarsschool, maar niets kan hem voorbereiden op bomen die terugvechten, vliegende auto's, spinnen die praten en dodelijke waarschuwingen geschreven in bloed op de muren van de school.
 
Bekijk ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets’ op vrijdag 10 september om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top