De 19de editie van het zwoele festival Fiesta Latina vindt komend weekend (3, 4 en 5 september) plaats in het Ter Kamerenbos in Brussel. Op het menu staan onder meer exotische lekkernijen, live concerten, dj-sets, danslessen en foodtrucks.
Het Rio Sensation-team staat opnieuw aan het commando van zijn eigen podium met dj's en entertainment om de liefhebbers het hele festival door te laten dansen. Staan onder meer geprogrammeerd: Jack Majafe, de dj's Mista Key, Drigao, Samo, Dan Rodrigues en de Braziliaanse popgroep Tupyna Groove.

Latin Clubbing is de nieuwe partner en pakt onder meer uit met showcases en concerten van internationale reggaetonzangers. Lucha libre is een vast onderdeel van het festival geworden en keert ook dit jaar terug. De semi-professionele en professionele worstelaars van Brussels Young Wrestling Style betreden de ring voor acrobatische gevechten.

Het festival brengt voorts de latino-gemeenschap van België, latino-liefhebbers en gezinnen samen en biedt culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud, waaronder salsa, merengue, reggaeton, bachata, zumba-lessen; limbo-competitie en traditionele activiteiten. 

Om het festival coronaproof te houden, is aan de twee ingangen een testcentrum opgericht. Festivalgangers kunnen getest worden voor 12 euro en het resultaat is in minder dan 15 minuten beschikbaar. Ook iedereen met een Covid Safe Ticket kan het festival betreden.

Alle info op http://www.fiesta-latina.be.