Wim Lybaert haalt ‘De Columbus’ opnieuw van stal voor reis door Europa

Films |
Terwijl de vakantie voor velen onder ons ten einde loopt, kunnen we op Eén vanaf 5 september terug genieten van de avonturen van Wim Lybaert en zijn gasten. In de klassieke maar prachtig ingerichte camper trekt hij er opnieuw op uit voor een reeks fijne gesprekken, prachtige locaties en een stevige portie bourgondisch leven. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zoals elk jaar blijft de bestemming van ‘De Columbus’ vooraf onbekend. Nieuw dit seizoen is wel dat Lybaert niet weet wie het zitje naast hem inneemt. De chauffeur van ‘De Columbus’ is enkel op de hoogte van het adres waar hij zijn blind date moet oppikken. In totaal passeren zeven gasten dit seizoen de revue. Welke aflevering met welke gast eerst wordt uitgezonden, wordt nog niet bekendgemaakt.

Van Toscane naar Zweden

Daarnaast veranderde ook de reisbestemming en vooral de manier waarop de reisbestemming wordt gekozen. Deze keer reist ‘De Columbus’ via het internationale bushokjesnetwerk. Wim haalt daardoor bijvoorbeeld iemand op bij een halte in het Toscaanse Trequanda. In een andere aflevering mag hij iemand ophalen in en hokje in Venoy in de Franse Bourgogne. Ook Zweden wordt aangedaan, want eveneens in een bushokje in Malmö wacht een gast op Wim Lybaert. Zo ontdekt de kijker samen met Wim welke koers de bus een week lang zal varen.
 
Aan het doel van de reis verandert dit seizoen niks. Lybaert probeert samen met zijn gast los te laten, te genieten van het goede leven en te onthaasten. Kortweg: samen columbussen. Met wie Lybaert dat zal doen, gaf televisiezender Eén wel al vrij. Zo mogen we ons verwachten aan fijne gesprekken met Charlotte Adigéry, Serine Ayari, Rick de Leeuw, Jan Kooijman, Cath Luyten, Helmut Lotigiers en Wim Willaert. 
 
'De Columbus' is vanaf 5 september te bekijken op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top