Maakt Ninja zijn comeback op Halo Infinite?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Staat de bekende Amerikaanse streamer klaar om opnieuw in de esports te stappen? Dat mogen we door een van zijn laatste tweets toch geloven nadat hij enkele vragen kreeg van zijn community...

Maar een klein deel van die community weet dat Ninja, voor hij met Fortnite begon en een van de grootste streamers ter wereld werd, een heel andere carrière had.

Tyler Blevins, gekend dus onder de naam Ninja, maakte eerder furore met een compleet andere game: Halo! Vroeger deelde hij niet gewoon zijn kunnen via Twitch, maar probeerde hij het te maken in een ander aspect van de gamewereld, esports. Het kan misschien een verrassing zijn, maar Ninja heeft een redelijke gevulde esportscarrière uitgebouwd met de game van Microsoft. Hij speelde voor bekende teams zoals Cloud9, Evil Geniuses en Luminosity. Je kan verschillende video's op Youtube bekijken van de streamer waarin hij getuigt over de intense periode toen hij de game speelde.

Nu de game voor een nieuw hoofdstuk staat met de release van Halo Infinite in december, hopen de fans dat de hype van weleer terugkeert. Ook de fans van Ninja konden het niet laten om hem te herinneren aan zijn periode als esporter en ze smeekten bijna om een comeback van hun held. Een smeekbede die de streamer wel kon smaken en die hij nog wat pittiger maakte met een mysterieuze tweet.

In een tweede tweet die deze ochtend verscheen, liet Ninja weten dat hij vol ongeduld uitkijkt naar de release van de game. Een tweet waar het officiële account van Halo wel op moest reageren, waardoor het hek helemaal van de dam was.

Er is momenteel nog niets bevestigd, maar de stramer heeft duidelijk zin in wat competitie. Ook tijdens zijn Fortnite-periode deed hij mee aan verschillende competities. Recenter nog waagde hij zich ook aan een avontuur in Valorant, maar de game van Riot Games liet hij enkele maanden later links liggen voor het spel dat zijn populariteit helemaal deed ontploffen: Fortnite.

Copyright visual : Epic Games/Microsoft Games

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top