In Frankrijk ontving Lille OSC zondag op speeldag vier Montpellier HSC. Lille won de wedstrijd met 2-1. Yazici opende de score voor de mannen uit Rijsel op aangeven van Fonte (45e+1). Twee minuten later hing Laborde de bordjes gelijk (45e+3). Na tien minuten spelen in de tweede helft bracht David Lille op voorsprong (56e) en zette hij de 2-1 eindscore op het bord. Bij Montpellier werd Sambia nog van het veld gestuurd met een tweede gele kaart. Amadou Onana verving in de 83ste minuut Yazici. Lille staat op de 10e plaats in het klassement met 5 punten.
In de Italiaanse Serie A stond Genoa tegenover Napoli op de tweede speeldag. Het werd 1-2. Zinho Vanheusden startte in de basis bij Genoa, maar werd in de 67e minuut gewisseld door Masiello. Dries Mertens zat nog steeds niet in de selectie bij Napoli vanwege een schouderblessure. 
De Napolitanen kwamen op voorsprong dankzij een doelpunt van Ruiz, op aangeven van Politano (39e). In de 56e minuut werd een doelpunt van Genoa afgekeurd door de VAR vanwege een overtreding in de voorgaande actie. Dik tien minuten later was het wel raak: Cambiaso plaatste de bal in de linkerbenedenhoek en hing de bordjes gelijk (69e). Petagna schonk Napoli uiteindelijk de overwinning met een kopbaldoelpunt (84e). 
Door de overwinning klimt Napoli naar de eerste plaats, samen met Lazio en Inter. Genoa staat op de de 19e plaats met nul punten.