Deze nieuwe, spannende series maken iedere Ketnetter blij!

Ketnetters opgelet! Dit najaar heeft jouw favoriete televisiezender heel wat spannende series op het programma staan. Gooi die boekentas dus maar aan de kant, vraag aan mama of papa de afstandsbediening en maak je klaar voor een avondje gezellig televisiekijken.

 

Lena is een Russische prinses die in 1905 studeert aan de operaballetschool van Parijs. Haar vriend Henri is dol op haar en geeft haar op een dag een ketting om zijn liefde voor haar extra in de verf te zetten. Die ketting is verrassend genoeg betoverd en voert Lena helemaal naar 2018. Daar aangekomen, probeert Lena zich in te passen naar de gewoontes van de 21e eeuw en gaat ze op zoek naar een weg die haar terugvoert naar 1905 en Henri.

Bekijk ‘Find me in Paris elke woensdag om 19u30 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Schijtluizen

Ketnet-wrapster Sien Wynants trekt er vanaf 1 september op uit in de Belgische natuur. Ze wil meer te weten komen over onze lokale fauna en flora en schakelt hiervoor de hulp in van Natuurpunt-experts en enkele dappere zielen, genaamd de ‘Schijtluizen’. Deze ‘Schijtluizen’ (Nidal Van Rijn, Naomi Janssens, Thomas De Smet en Aaron Blommaert) dienen als testpersonen om te weten te komen wat ze moeten doen als ze gebeten, gestoken en geprikt worden. 

Bekijk Schijtluizen elke woensdag om 17u35 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


3Hz

De jonge Felix heeft een speciale walkman in zijn bezit waarmee hij naar het verleden kan luisteren. Hij wil de walkman inzetten om onderzoek te voeren naar het overlijden van zijn moeder en stoot tijdens zijn queeste op een groot milieuschandaal dat zijn dorp bedreigt. Felix vraagt zich bovendien ook af of de dood van zijn moeder iets te maken heeft met het milieuschandaal.

Bekijk 3hz elke woensdag om 18u40 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Gamekeepers

In Gamekeepers volgen we de avonturen van Sari en Mats. Deze twee vrienden leven samen met andere medeleerlingen in studentenhuis het Villa Forêt waar ze grappen, grollen en studeren. Sari en Mats hebben echter nog een bijkomende, geheime verantwoordelijkheid: het computerspel Game Quest winnen dat in het huis verborgen zit. Als ze dat niet elke keer doen, dreigt het kwaadaardige spelfiguur Cordelia uit het spel los te breken en onheil op de mensenwereld los te laten.

Bekijk Gamekeepers elke woensdag op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Top