Deze tv-programma’s moet je deze week zeker gezien hebben!

Het nieuwe schooljaar gaat deze week van start. Nadat de boterhammen eindelijk zijn gesmeerd, de boekentas is gemaakt en de kinderen eindelijk in bed liggen, is het tijd voor ontspanning. Gelukkig weet Proximus perfect hoe je dat kan doen: aan de hand van deze televisieprogramma’s bijvoorbeeld!

Red Light

In deze Vlaams-Nederlandse serie zien we hoe de paden van drie vrouwen elkaar kruisen. Op een dag verdwijnt de man van Esther (Halina Reijn), een bekende sopraanzangeres, op mysterieuze wijze. Zij licht politieagente Evi (Maaike Neuville) in die grote zaken niet uit de weg gaat maar hierdoor haar gezin dreigt te verwaarlozen. Het onderzoek leidt Evi naar Sylvia (Carice van Houten) zij is een prostituee die de man van Esther maar al te goed kent…

Bekijk Red Light vanavond om 21u50  op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Scheire en de Schepping

Lieve Scheire is terug met een nieuw seizoen van Scheire en de Schepping, het vierde alweer. In deze quiz wordt het wetenschappelijke inzicht van de kandidaten getest, proefjes gedaan en opmerkelijke weetjes uit de wereld van de technologie uitgewisseld. Deze week zijn panelleden Jelle De Beule, Celine Van Ouytsel, Jennifer Heylen en Rik Verheye van de partij. Oh ja, en er is natuurlijk ook Googleman!

Bekijk Scheire en de Schepping morgen om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

The L Word: Generation Q

Eerlijk, stijlvol en pretentieloos: dat vindt de Amerikaanse media van het vernieuwde ‘The L Word: Generation Q’. In deze Amerikaanse televisieserie zien we hoe een groep lesbische vriendinnen lief en leed met elkaar delen in een snel veranderende wereld waarin heel wat van hen verwacht wordt. Bovendien maken ze dit seizoen ook kennis met een nieuwe generatie LGBTQIA+'ers die net als zijzelf, voor heel wat uitdagingen staan.

Bekijk ‘The L Word: Generation Q’ woensdag om 22u25 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Diana (2021)

Dit jaar zou wijlen prinses Diana zestig jaar geworden zijn. In deze documentaire blikt men terug op haar leven als meest opgejaagde Britse prinses ooit en dat aan de hand van persoonlijke getuigenissen van familie of vrienden, archiefbeelden, foto’s en brieven.

Bekijk Diana donderdag om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Legends of the Fall (1994)

Kolonel Ludlow (Anthony Hopkins) heeft genoeg oorlog en miserie meegemaakt. Hij besluit om met zijn gezin in de bergen van Montana te gaan leven, ver weg van de imperialistische plannen van sommige andere Amerikanen. Op een dag komt één van zijn drie zonen terug thuis van de universiteit, met een vrouw. Het gezin is weg van haar en Ludlows andere zonen willen ook een stukje van haar aandacht. Die plannen moeten opgeborgen worden want een nakende oorlog dreigt het gezin alsnog uit elkaar te drijven.

Bekijk Legends of the Fall vrijdag om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Series

Bekijk alles
Top