27/8: Devos en Van Acker mikken op halve finales, Van Montagu betreedt het strijdtoneel

Sport | Ook deze vrijdag beloven de Paralympische Spelen weer heel wat vuurwerk voor Team Belgium. Met baanwielrennen, boogschieten, zwemmen, goalball, tennis en tafeltennis op het programma.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zetten Laurens Devos en Florian Van Acker hun pad verder naar een tweede gouden medaille? De twee Belgische toppers komen deze vrijdag in actie in de kwartfinales van het tafeltennistoernooi. Respectievelijk om 13u en 13u40. Jef Vandorpe gaat dan weer van start in het enkelspel van het tennis buiten, om 4u moet hij het terrein op tegen de Oostenrijker Nico Langmann.

Opnieuw een medaille voor Schelfhout?

Deze dag kan al voortvarend beginnen met een alweer indrukwekkende prestatie van ons goalballteam. De Belgian Bulls dienen vannacht om 2u hun tweede groepswedstrijd af te werken tegen Turkije. Na de vlotte zege tegen China in de openingswedstrijd wordt er heel wat verwacht van onze goalballers. Om 6u20 mikt Diederick Schelfhout op een nieuwe medaille in het baanwielrennen. Hij komt dan in actie tijdens de finale van 1km tegen de klok.

Piotr Van Montagu probeert om 7u zijn Spelen op positieve wijze te openen in het boogschieten. Barbara Minneci tenslotte mag zich om 12u14 in het zwembad smijten tijdens de individuele nummers. We zijn uiteraard benieuwd hoe deze debutanten het er van af zullen brengen.

Volg de Paralympische Spelen van 24 augustus tot 5 september 2021 op Sporza en Eurosport, of op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay kun je het programma tot 36 uur later terugkijken wanneer je maar wilt, of 7 dagen na uitzending ook op de site of de app! 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top