Beleef dit weekend spannende tijden in het autosportseizoen!

Na het EK voetbal, de Olympische- en Paralympische Spelen is het tijd om wat meer aandacht te schenken aan de autosport. Gelukkig staan er dit weekend weer enkele spannende races gepland en dat terwijl het autoseizoen in haar beslissende plooi valt.

 

DTM Red Bull Ring

In 2021 werkt de caravaan van de Deutsche Tourenwagen Masters acht manches af. Vier daarvan werden al afgewerkt waaronder eentje op het Belgische circuit van Zolder. Van 3 tot en met 5 september volgt de vijfde manche en dat op de Red Bull Ring in de Oostenrijkse gemeente Spielberg. Daar zal de Zuid-Afrikaanse autopiloot Kelvin van der Linde zijn riante voorsprong in het klassement verder verdedigen terwijl de Duitsers Maximilian Götz en Marco Wittmann zullen strijden om de tweede plaats in het DTM-klassement.

Volg de vijfde manche van de DTM op zaterdag 5/9 en zondag 6/9 vanaf 13u30 live op Eleven Sports 3 met All Sports.


Porsche Super Cup - Zandvoort

Net als bij DTM werken de coureurs van de Porsche Mobil 1 Supercup dit jaar ook acht races af. Nadat het seizoen van de Porsche Supercup werd geopend op het stratencircuit van Monte Carlo volgden circuits in Oostenrijk, Groot-Brittannië, Hongarije en België. De voorlaatste manche vindt plaats op het Nederlandse circuit van Zandvoort. Dat circuit werd stevig onder handen genomen en belooft dit weekend wederom het strijdtoneel te worden voor een spannende race.

Bekijk de Porsche Supercup in Zandvoort op zondag 5 september vanaf 11u45 op Eurosport 1 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Nieuws

Bekijk alles
Top