Omonia Nicosia-coach Henning Berg wees tijdens zijn voorbeschouwing op de terugmatch tegen Antwerp de favorietenrol resoluut van de hand. "De kansen liggen nu meer open dan een week geleden", vindt de Noor. "Maar Antwerp blijft een heel goede ploeg, die normaal op een hoger niveau speelt dan wij gewend zijn."
Berg zegt erg uit te kijken naar de ultieme strijd om een ticket voor de Europa League. "Het is een hele uitdaging voor ons, Antwerp zal erin willen vliegen van bij de start want ze moeten veel goals maken", aldus Berg. "Ik verwacht niet veel verschil met vorige week, toen zij veel balbezit hadden en dominant speelden. De sleutel voor ons ligt bij een goede verdediging en goede counters als we daartoe de kans krijgen. Maar het zou goed zijn als we geen 90 minuten alleen maar moeten verdedigen."

Zonder namen te noemen was de coach van de Cypriotische kampioen vol lof voor Antwerp, dat heel wat nieuwe spelers haalde om dit seizoen nog hoger te mikken dan de vorige jaargang. "Als ik me niet vergis hebben er vorige week drie spelers meegedaan die nog niet eerder gespeeld hadden", stelde Berg nog vast. "Mogelijk zullen zij nu beter ingespeeld zijn in het team, het gaat om jongens die duidelijk gehaald zijn om te spelen. Maar we gaan er natuurlijk alles aan doen om te winnen."