Les Nuits Botanique: meer dan 70 artiesten en concerten op het programma

Festivals | Les Nuits Botanique staan dit jaar opnieuw op het programma, van 8 tot 26 september, voor een editie die je niet snel zult vergeten! Wat heeft dit langverwachte muziekevenement voor ons in petto? Wie zijn de artiesten die de podia in vuur en vlam zullen zetten? Proximus Pickx vertelt je er alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Het is ons een groot genoegen meer dan zeventig artiesten te (her)bevestigen in onze zalen en in de prachtige Botanique", zo klonk het in een persbericht van de organistoren. Vanaf 8 september kan je in de Brussels concertzaal en in een tent in hun park zowel opkomend talent als gevestigde artiesten ontdekken. Het is een uitgelezen kans om opnieuw concerten te beleven zoals vroeger.
 
Op het programma: PommeGirls in Hawaii, Antoine Flipo, Ashe of nog The Brums. Het concert van Yellowstraps - Kai Kwasi opent de festiviteiten op 8 september om 19u30 uur op het parkpodium. Op hetzelfde moment treedt ook This is the Kit in de Rotonde op. De eerste avond staat immers in het teken van folk, pop en soul.
 
De volgende dagen zullen andere muziekstijlen alle bezoekers tevredenstellen: hip-hop, experimenteel, rock, R'n'B, jazz, metal, enz. Als je meer van tentoonstellingen houdt, kan je van 16 september tot 21 november ook van twee tentoonstellingen genieten: Stephan Balleux en Porz An Park - Bounce, en Eva L'Hoest, the Inmost Cel.
 
De organisatie wijst erop dat het hele event in lijn met de afgekondigde coronamaatregelen wordt georganiseerd, ter bescherming van ieders gezondheid. Het volledige programma van de festiviteiten en de voorstelling van elke artiest vind je op de website van Les Nuits Botanique.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top