Nieuw in de tv-optie Family: een exclusieve zender en video-on-demand catalogus

Heb je de Proximus Pickx tv-optie ‘Family’? Goed nieuws! Vanaf vandaag krijg je er gratis en voor niets leuke extra’s bij. Geniet van de zender Proximus Pickx+ en video-on-demand programma’s! Lees snel verder om het volledige aanbod te ontdekken.

Proximus Pickx ‘Family’ breidt gratis uit: wat betekent dat voor jou als klant?

Als abonnee van de Proximus Pickx ‘Family’ tv-optie krijg je vanaf nu voor dezelfde prijs – gratis dus – nog meer films, series, documentaires en tekenfilms bovenop je 20 themazenders.

Ten eerste kun je de extra zender Pickx+ ontdekken, een nieuwe zender met een uitgebreid aanbod op maat, voor iedereen! Leef je helemaal in in bekroonde en nooit eerder vertoonde (inter)nationale series, films en docu’s, en laat je in vervoering brengen door spannende live sportwedstrijden en spetterende concerten. Dat alles vanop de eerste rij via jouw tv, in de Proximus Pickx app of op Pickx.be!

Daarnaast heb je onbeperkte toegang tot de video-on-demand programma’s van verschillende zenders, en dat zonder tv-reclame. Zij bieden hun lineaire programma’s ook op aanvraag aan, zodat je ze voor lange tijd kunt herbekijken wanneer jij dat wil!

Voor klanten van 'All Stars' en 'All Stars & Sports' is de Family tv-optie inbegrepen in hun pakket. Daardoor profiteren ze ook van de nieuwe video-on-demand catalogus.

Highlights

Hier alvast een voorsmaakje van enkele video-on-demand programma’s die je zoveel kunt herbekijken als je wil:

Key & Peele - Comedy Central

In de Amerikaanse comedyserie ‘Key & Peele’ brengen acteurs Keegan-Michael Key en Jordan Peele je aan het lachen tijdens korte sketches. Het duo speelt onder andere in op de Amerikaanse popcultuur, etnische stereotypes en socially awkward situaties. De serie won een Peabody Award én twee Primetime Emmy Awards. Zeker kijken dus!

Catfish - MTV

Voor het eerst iemand ontmoeten op wie je online verliefd bent geworden … Je zou voor minder zenuwachtig zijn! In de MTV-serie ‘Catfish’ helpen Nev Shulman en zijn goede vriend en cameraman Max elke aflevering iemand die stapelgek is op iemand die ze online leerden kennen. Hoe verloopt de eerste echte date? Is die online geliefde wel eerlijk of is het slechts een harteloos spelletje? Nev en Max komen er wel achter!

Lost Gold of World War II S1 &S2 - History Channel

In de spannende docuserie ‘Lost Gold of World War II’ duik je in het laatste grote mysterie van WO II. Tijdens het einde van de oorlog zouden de Japanners onder leiding van generaal Yamashita een gigantische hoeveelheid gestolen goud, juwelen en kunstschatten begraven hebben op de Filippijnen. Een Amerikaans team gaat ernaar op zoek aan de hand van verhalen van een ooggetuige en een geheime code. Hoe loopt deze onwaarschijnlijke zoektocht af?

Paw Patrol – Nickelodeon

‘Paw Patrol’ is een avontuurlijke actieserie waar je kinderen dol op zullen zijn! De hoofrolspelers zijn namelijk zes puppy’s die een reddingsteam vormen in Adventure Bay. Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye worden geleid door de tienjarige jongen Ryder. Elke hond heeft zijn of haar eigen specifieke kwaliteiten waardoor het hen lukt om iedereen uit de nood te helpen.

Naast dit lijstje programma’s komen er nog heel wat bij, dus hou de catalogus goed in de gaten!

Aanbod van Pickx+

Ook op de nieuwe, exclusieve zender kan je veel talkshows, series, docu’s en films verslinden waaronder:

The Drew Barrymore Show

Actrice Drew Barrymore kan het allemaal! Haar vrolijke talkshow ‘The Drew Barrymore Show’ tovert meteen een glimlach op je gezicht. Ze ontvangt beroemde gasten, brengt inspirerende verhalen en zorgt voor gezelligheid met haar kook- en boekenclub. Drew wordt je nieuwe best friend!

The Late Late Show

James Corden voelt zich duidelijk als een vis in het water als host van de talkshow ‘The Late Late Show’. Geniet van een indrukwekkende parade van wereldberoemde gasten en lach je een breuk met de originele rubrieken zoals het welgekende en populaire ‘Carpool Karaoke’!

Nashville

De serie ‘Nashville’ draait rond countrymuziek en drama, veel drama! Rayna James (Connie Britton) is een echte countrylegende die haar populariteit ziet dalen. Haar platenmaatschappij wil dat oplossen door haar het podium op te sturen met de jonge en beloftevolle Juliette Barnes (Hayden Panettiere). Juliette trekt slim alle aandacht naar zich toe en de strijd tussen de twee barst los. Komt iemand hier ongeschonden uit?

The Handmaid's Tale

De dystopische dramaserie 'The Handmaid's Tale' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Tijdens een tweede Amerikaanse burgeroorlog zijn er problemen met vruchtbaarheid. Een totalitaire maatschappij staat op en dwingt vrouwen om kinderen te baren voor hoger geplaatste mensen die dat zelf niet meer kunnen. Komt er een opstand tegen deze perverse slavernij? Met topactrice Elisabeth Moss in de hoofdrol. Bekijk seizoen 1 tot 4 nu!


Man in Room 301

In de Finse thrillerserie 'Man in Room 301' sterft peuter Tommi Kurtti in 2007 door een pistoolschot. Zijn familie is kapot van verdriet. Wanneer ze in 2019 een anonieme dreigbrief ontvangen en op vakantie de moordenaar van Tommi denken op te merken, wordt het pijnlijke verleden weer opgerakeld. Niets blijkt nog zeker als ze nu ook aan elkaar beginnen te twijfelen.

Bigfoot Family

In het nieuwste ‘Bigfoot’ avontuur, ‘Bigfoot Family’, geniet Bigfoot van zijn populariteit sinds hij weer thuis is. Hij heeft een groot hart, dus wil hij iets positiefs doen met die aandacht: een natuurgebied beschermen met een filmpje op sociale media. Tot hij ’s nachts nergens meer te vinden is … Zoon Adam en partner Shelly roepen de hulp in van alle dieren om Bigfoot op te sporen. Wat is er toch met hem gebeurd?

Parlement

De comedyserie 'Parlement' lacht vrolijk met het Europees parlement. Wanneer de jonge Franse parlementaire assistent Sammy Kantor in Brussel aankomt voor zijn eerste werkdag, is al snel duidelijk dat hij niet veel in zijn mars heeft. Hij krijgt een project toegewezen dat hij binnen de zes maanden moet afronden, maar om daarin te slagen moet hij eerst voorbij de bureaucratie zien te komen. Mission impossible?

Waar kun je deze extra’s vinden?

Video-on-demand programma’s

  • Op je tv: ga in het menu van je televisie naar “Mijn bibliotheek” of “Abonnementen” en kies “Family”.
  • Via Pickx.be : log in op Pickx.be , ga naar het menu, klik op “Abonnementen” en kies “Family”.
  • Via de Pickx app: log in, ga naar “Aanbevolen in Family” om je catalogus te bekijken.
Opmerking: voor de klanten die een Android TV box hebben, zullen de programma's van de video-on-demand catalogus binnen enkele dagen beschikbaar zijn.

Zender Pickx+
Pickx+ kan je vinden op zender 13 in Vlaanderen. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ga op verkenning en geniet van je gratis extra’s!

Nog geen ‘Family’ abonnee? Probeer 1 maand gratis!

Als je nog geen Proximus Pickx ‘Family’ abonnee bent, maar wel helemaal weg bent van ons uitgebreide aanbod én de nieuwe extra’s, probeer dan nu 1 maand gratis! Alle informatie vind je hier terug.


Voor meer informatie over de vernieuwde tv-optie Family, raadpleeg dan zeker onze FAQ.

Top