Nieuw in Movies & Series

Door MF

Deel dit nieuws

Welke ga jij als eerste bingen?

After We Collided

‘After We Collided’ is het intense vervolg op het romantische drama ‘After’ (2019). Na hun moeilijke relatiebreuk gaan Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) elk op hun eigen manier verder met hun leven. Hardin hervalt in zijn slechte gewoontes, Tessa begint hoopvol aan haar stage. Al snel trekt Tessa de aandacht van haar slimme en aantrekkelijke collega Trevor (Dylan Sprouse), maar kan ze Hardin wel echt uit haar hoofd zetten?

‘After We Collided’ is vanaf 1 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

‘After We Collided’ is vanaf 16 september beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!


The Lodge

In de claustrofobische horrorthriller ‘The Lodge’ moet vader Richard (Richard Armitage) tijdens een familietrip in de sneeuw plots weg voor zijn werk. Hij laat zijn twee kinderen (Jaeden Martell, Lia McHugh) achter bij hun toekomstige stiefmoeder Grace (Riley Keough). De drie beginnen net aan elkaar te wennen, maar als ze ingesneeuwd raken komen angstaanjagende demonen uit Graces verleden naar boven. Wie overleeft het?

‘The Lodge' is vanaf 2 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Josep

De Franse animatiefilm ‘Josep’ vertelt het verhaal van de Spaanse kunstenaar Josep Bartolí. Na de Spaanse burgeroorlog ontvlucht hij zijn land dat onder het dictatoriaal regime van Franco staat. Josep gaat naar Frankrijk, waar hij in 1939 in een concentratiekamp wordt gestopt en samen met medevluchtelingen slecht behandeld wordt. Een lichtpuntje is zijn vriendschap met een Franse gendarme die hem in het geheim pen en papier geeft zodat hij kan tekenen. Prachtige film over een vaak minder bekend stuk Franse geschiedenis.

‘Josep’ is vanaf 9 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Council of Dads

De serie ‘Council of Dads’ toont hoe ver echte vriendschap gaat. Wanneer Scott Perry (Tom Everett Scott) kanker krijgt en snel zal sterven, denkt hij eerst aan zijn vier kinderen. Moeten ze opgroeien zonder vader? Samen met zijn vrouw Robin (Sarah Wayne Callies) vraagt hij aan zijn drie beste vrienden (Clive Standen, J. August Richards, Michael O'Neill) om de vaderrol over te nemen. Deze ‘raad van vaders’ zal de kinderen bij hun uitdagingen bijstaan. Ontroerend en inspirerend!

‘Council of Dads’ is vanaf 15 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

‘Council of Dads’ is vanaf 15 september beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!


L'Opéra

In het Palais Garnier zullen drie wegen elk hun confrontatie aangaan met droom en werkelijkheid, ambitie en eisen, en zuiverheid en corruptie. Zoé, een prima ballerina met een duizelingwekkende carrière; Flora, een jonge zwarte danseres; en Sébastien, de nieuwe, flamboyante en ambitieuze dansdirecteur.

‘L’Opéra’ is vanaf 17 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

London Has Fallen

In de actiethriller ‘Londen Has Fallen’ overlijdt de Britse eerste minister op mysterieuze wijze. De belangrijkste leiders uit het Westen komen samen in Londen om zijn begrafenis bij te wonen – een ideaal doelwit voor terroristen. Na een verwoestende aanval die de stad met de grond gelijk maakt, is het aan agent Mike Banning (Gerard Butler) om de Amerikaanse president Benjamin Asher (Aaron Eckhart) te redden uit de handen van de terroristen, die wrede plannen met hem hebben.

‘London Has Fallen’ is vanaf 21 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Luce

De thriller ‘Luce’ zit vol onverwachte en schokkende wendingen. Het liberale koppel Peter (Tim Roth) en Amy (Naomi Watts) is in de wolken met Luce (Kelvin Harrison Jr.), hun adoptiezoon uit Eritrea. Luce lijkt op school de perfecte leerling, tot hij bij een van zijn leerkrachten (Octavia Spencer) een gedetailleerd proefwerk over institutioneel geweld inlevert. Zijn leerkracht start een onderzoek en zijn ouders beseffen dat ze hun kind misschien helemaal niet zo goed kennen als ze dachten.

‘Luce’ is vanaf 23 september beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top