Maak je klaar voor een nieuw seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ (Play5)

Aanstaande vrijdag zien we hoe vier koppels uit de Lage Landen wederom de ultieme relatietest aangaan in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Centraal staat opnieuw het potentiële ontrouw van de kandidaten. Proximus Pickx stelt ze graag aan je voor!

 

De koppels

Het Vlaamse koppel Donna (26) en Nico (26) gaan op het zonnige eiland ontdekken of Donna’s wantrouwen terecht is of ze Nico wel degelijk kan vertrouwen. Nico is er gerust in maar Donna wil weten of manlief dé ware is. Ook de Vlaamse Delphine (27) wil weten of ze Bert (33) door en door kan vertrouwen. Bert kuste enkele jaren geleden een andere vrouw en dat zorgde barsten in de relatie die al tien jaar standhoudt.

Aan de Nederlandse kant is het Wouter (30) die wil weten hoe trouw Julia (24) wel niet is. Julia stoort zich aan de voorzichtigheid van Wouter, temeer omdat hij aan het begin van hun relatie ontrouw was. Datzelfde onderwerp houdt ook Deborah (24) en Koen (27) ‘s nachts wakker. Zij waren aan het begin van hun relatie niet trouw aan elkaar en dat laat tot op de dag vandaag zijn sporen na.

 

De single mannen

Donna, Delphine, Julia en Deborah zullen aan de charmes moeten weerstaan van maar liefst twaalf vrijgezelle mannen. Joop, Bob, Jake, Willem, Serayo, Niels, Yannick, Jimi, Maxime, Kevin, Valentino en Fatih zullen het hart proberen te veroveren van deze dames en nagaan of hun liefde honkvast is, of niet.

 

The single ladies

Nico, Bert, Wouter en Koen zullen op de proef worden gesteld door twaalf vrouwelijke vrijgezellen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke man. Joyce, Kim, Presley, Noëlle, Michelle, Jolien, Chelsy, Joyce, Laura, Shallie, Laure en Jamila zullen de heren testen in het spel van de liefde. De kaarten zijn alvast geschud.
 

Bekijk Temptation Island: Love or Leave op vrijdag 27 augustus om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Films

Bekijk alles
Top