Blik terug op het beste dat Werchter Parklife 2021 te bieden had

Werchter Parklife heeft de festivalzomer weer ingeluid met een covidveilige editie van het internationaal gerenommeerde festival. Als je de sfeer van de weide nu al mist, hebben we goed nieuws voor je! Dankzij Proximus Pickx kan je de beste momenten van Werchter Parklife nu (her)ontdekken in de VOD-catalogus. Ideaal om het feestplezier nog wat langer te laten duren.

Vier dagen per week, van 1 juli tot 1 augustus, programmeerde Werchter Parklife een reeks concerten met artiesten van formaat. Het muzikale feest barstte weer helemaal los in Rotselaar, waar Werchter eindelijk weer de deuren mocht openen voor het trouwe en dankbare publiek.
 
De maand vloog voorbij, maar om het feestplezier nog wat te rekken, kan je nu enkele van de hoogtepunten van Werchter Parklife terugvinden in het gratis gedeelte van de VOD-catalogus van Proximus Pickx. Blik er terug op de beste performances van het evenement en waan je weer helemaal op het festivalterrein.
De optredens

Zo kan je nu de optredens terugvinden van de bluesrockers van Black Box Revelation, of de garagerockers van Equal Idiots. Voor wie het gitaargeweld liever wat zwaarder heeft, zijn er de shows van post- en sludgerockers Stake en de opzwepende en geëngageerde punk van killthelogo.
 
Wie het liever wat rustiger en introspectiever aanpakt, kan nu in de VOD-catalogus de optredens vinden van de singer-songwriter Meskerem Mees of de dromerige poprock van Portland. Wat dacht je van de stevige stem van Jasper Steverlinck of de piepjonge rijzende ster Charles?
 
Naast al die pop en rock zijn we de hiphoppers niet vergeten, want ook het optreden van Zwangere Guy, de koning van Brussel zelf, staat in de VOD-catalogus. Dus of je op zoek bent naar wat stevige beats, dromerige muziek om bij te relaxen of gitaargeweld om je helemaal op te peppen: zak af naar de VOD-catalogus en geniet van de hoogtepunten van Werchter Parklife!
 
De beste optredens van Werchter Parklife zijn nu helemaal gratis terug te vinden in de VOD-catalogus van Proximus Pickx via deze link.Muziek

Bekijk alles
Top