Herbeleef het beste van de Proximus Pop-up Arena in de VOD-catalogus

Muziek | De concertzomer van 2021 werd helemaal gekleurd door de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke. Wie erbij kon zijn, zag dat het goed was. Maar voor zij die geen ticket konden bemachtigen, hebben we ook goed nieuws, want de beste optredens van de zomer komen nu ook helemaal gratis naar de VOD-catalogus van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een pak talent van eigen bodem mocht deze zomer weer het podium betreden in Middelkerke, waar Proximus de tent van de Pop-up Arena had opgeslagen. Van de grootste artiesten van ons land tot opkomend talent, allemaal waren ze verheugd om in de Proximus Pop-up Arena voor een publiek te kunnen staan. Als jij erbij was en de muzikale hoogstandjes nog eens opnieuw wil beleven, of als je niet bij kon zijn op de avond zelf, brengt de VOD-catalogus van Proximus Pickx troost!
 
Vanaf nu kan je in de VOD-catalogus kijken naar enkele van de beste optredens die de Proximus Pop-up Arena te bieden had afgelopen zomer. De spits werd op 8 juli afgebeten door de Kempische nachtegaal Natalia, voor de gelegenheid begeleid door het twintigkoppige Antwerp Philharmonic Orchestra. Voor Natalia was het om verschillende redenen spannend. Niet allen was het al van januari 2020 geleden dat ze nog op het podium had gestaan, ze was ook nog eens 5 maanden zwanger. Dat alles weerhield haar er uiteraard niet van om een bom van een show te geven. Bekijk hier een exclusief interview met de zangeres:


 
Op 17 juli kwam het zomerse feest van de Nederlandstalige populaire muziek naar Middelkerke in de vorm van het Schlagerfestival. Kürt Rogiers presenteerde een spetterende show met Willy Sommers, De Romeo’s, Bart Kaëll, Lindsay, Gene Thomas en meer. Het muzikale festijn werd al gelivestreamd en uitgezonden op Pickx Live, maar wie nu al heimwee heeft naar de sfeer van die olijke zaterdagavond, kan alles terugvinden in de VOD-catalogus.

Symfonische avonden

Natalia was niet de enige Vlaamse vamp die samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra de tent in Middelkerke op zijn kop zette. Op 22 juli bracht ook de Hasseltse Axelle Red haar grootste hits voor het uitzinnige publiek. Om haar nog eens de bijzondere versies van hits als ‘Sensualité’, 'Parce que c'est toi' en 'Rouge Ardent' te horen zingen, op naar de VOD-catalogus!
 
Op 12 augustus betoverde het Antwerpse orkest nogmaals het publiek in Middelkerke, dit keer met de muziek van de Nederlandse songwriter Gers Pardoel. Ook dat optreden kan je nu herbeleven in de VOD-catalogus, naast beelden van achter de schermen bij de artiesten die het podium beklommen.
 
De straffe optredens en de beelden van achter de schermen zijn nu gratis beschikbaar in de VOD-catalogus van Proximus via deze link!




Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top