Nieuwe afleveringen van ‘Mush-Mush en de Zwammetjes’ op Boomerang

Goed nieuws voor de jongste televisiekijkertjes, want vanaf 30 augustus komen er elke dag om 17u nieuwe afleveringen van ‘Mush-Mush en de Zwammetjes’ op Boomerang. De reeks over het paddenstoeltje en zijn vrienden in het bos is ontsproten uit het brein van West-Vlaming Joeri Christiaen en de Limburgse Elfriede de Rooster.

In 'Mush-Mush en de Zwammetjes' ontdekt Mush-Mush samen met zijn beste vriendjes, zoals dromer Lilit en de nieuwsgierige Chep hoe leuk en mooi het leven kan zijn. De afleveringen zitten vol spannende gebeurtenissen waarin Mush-Mush en zijn vriendjes nieuwe ervaringen opdoen en veel plezier beleven in het bos. Met herkenbare karakters, levendige animatie en leuke verhaallijnen vol humor en ontdekking is het programma sinds de release begin dit jaar een hit bij de jongsten.
 
De karakters in ‘Mush-Mush en de Zwammetjes’ zijn voor het eerst bedacht door de Hasseltse illustratrice Elfriede de Rooster en opgepikt door Thuristar, het productiebedrijf van Joeri Christiaen, geboren en getogen in Oostduinkerke, en zijn echtgenote, de Parijse Perrine Gauthier. Samen werkten ze rond de schattige figuurtjes de serie uit over de paddenstoel en zijn vriendjes die samen de wereld ontdekken.
 
En de reeks lijkt niet alleen in ons land een hit te worden bij kleuters. De animatiereeks werd geselecteerd voor meer dan 20 internationale animatiefilmfestivals, van Canada tot Peru en Nederland. De serie is volgens Christiaen al verkocht aan zo’n 150 landen en stevent dus af op een internationaal succes.
 
In eigen land kunnen we intussen genieten van de nieuwe afleveringen van ‘Mush-Mush en de Zwammetjes’ via Boomerang.
 
Kijk vanaf maandag 30 augustus elke dag om 17u naar ‘Mush-Mush en de Zwammetjes’ via de tv-zender Boomerang.
Boomerang is beschikbaar op zender 43 in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx.

Top