Nieuw seizoen 'Familie': dit staat ons te wachten

Series | VTM trapt op maandag 23 augustus het nieuwe seizoen van ‘Familie’ af met een dubbelaflevering. Sinds de seizoensfinale in juni zitten fans op het puntje van hun stoel om te weten hoe de spannende cliffhangers zullen aflopen. Dit is wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van de populaire soapserie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ontvoering van Lars
 
Lars (Kürt Rogiers) keek al lang uit naar de gala-avond waarop de award voor ondernemer van het jaar uitgereikt zou worden. Maar tot zijn ontsteltenis ging die prijs niet naar zijn Wolff & Bos, maar naar zijn rivalen van CoBrew. Hij vermoedde dat er sprake was van doorgestoken kaart en verliet kwaad de zaal. Razend liep hij over de parking toen ineens iemand een kap over zijn hoord trok. Lars is ontvoerd, maar waarom? En door wie? Alle puzzelstukjes liggen klaar voor een spannende en mysterieuze verhaallijn.
 
Klopjacht van Jonas op Simon
 
In het liefdesleven van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) lijkt niets goed te kunnen gaan, want ook hier kregen we een ontvoering voorgeschoteld. Deze lijkt dan weer binnenkort een einde te kennen. Jonas (David Cantens) was er niet mee opgezet dat Simon (Braam Verreth), de ex van zijn lief Stefanie die haar wel erg veel leed had bezorgd, ineens weer was opgedoken. Hij zei dat hij veranderd was, maar was dat wel zo? Het potje van Jonas kookte over. Hij ontvoerde Simon en sloot hem op in een scheepscontainer. Stefanie kwam hem op het spoor en probeerde Simon te bevrijden, maar net op dat moment kwam Jonas binnen met een onheilspellende blik in zijn ogen en een hamer in zijn hand. Kan hij de kalmte bewaren of ontaardt de confrontatie in de eerste aflevering van het seizoen al in bloedvergieten?

Hartaanval van Quinten

Ook tussen Hanne (Margot Hallemans) en Quinten (Maxime De Winne) kunnen we alleen maar van pech spreken. Net toen de twee elkaar na een moeilijke periode weer leken gevonden te hebben, liep het weer allemaal fout. Quinten had met zijn wheeler een indrukwekkende marathon afgelegd en finishte op de Muur van Geeraardsbergen. “De enige plek waar ik moet zijn, is bij u”, zei de trotse Hanne, en even leek alles weer rozengeur en maneschijn. Maar wanneer Hanne zich even omdraaide, sloeg het noodlot toe. Quinten zakte ineen door een hartinfarct. Overleeft hij de aanval of moet zijn geliefde alweer afscheid nemen van hem, en het kijkend publiek van een favoriet personage?
 
Wie plakte Raven tegen de muur?
 
Wie deze zomer de spin-off ‘Het geheim van Raven’ heeft gezien op streamingplatform VTM GO, kent hier eigenlijk het antwoord al op. In de seizoensfinale werd Raven ineens dooe een mysterieuze man tegen een muur geklemd. Hij wilde weten waar het geld is. Welk geld, en wat dat te maken heeft met het duistere verleden van Raven, kregen we eigenlijk al te zien in de spin-off, dus als je die nog niet gezien mocht hebben: je hebt nog tijd tot maandagavond, 20u!
 
Bekijk het nieuwe seizoen van ‘Familie’ vanaf maandag 23 augustus om 20u op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top