Scooore Super League; elke speeldag een wedstrijd live op Eleven

Lotto Super League | Nu vrijdag, 20 augustus, trappen Sporting Charleroi en White Star Woluwe het nieuwe seizoen in de Scooore Super League op gang. Nieuwigheid dit seizoen: Eleven Sports zal iédere week een wedstrijd van de Belgische eerste klasse in het vrouwenvoetbal live uitzenden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het was een primeur vorig seizoen: wedstrijden van de Scooore Super League die live worden uitgezonden. In overleg met de Pro League en de clubs werd beslist om tijdens het eerste seizoen slechts één wedstrijd om de twee weken uit te zenden. Maar de voetballiefhebber volgde en het idee sloeg aan. De live-uitzendingen op TV zorgden voor een nieuwe impuls voor het Belgische vrouwenvoetbal.
 
In die mate dat Eleven, in samenspraak met de Pro League, heeft beslist om het komende seizoen, iédere speeldag een wedstrijd van de Scooore Super League uit te zenden. 
 
Doorgaans zal die wedstrijd op zaterdag om 14 uur worden gespeeld en worden uitgezonden op Eleven Pro League 1. En de clubs hebben zich geëngageerd om deze wedstrijden zoveel mogelijk op het A-veld van het hoofdstadion te laten plaatsvinden.
 
Iedere maandag, rond 19 uur, zal Eleven ook een highlights magazine uitzenden met de hoogtepunten van àlle wedstrijden van de afgelopen speeldag, aangevuld met interviews en reportages met en over de belangrijkste hoofdrolspeelsters.
 
Nooit eerder zal er zoveel damesvoetbal op TV te zien zijn.
 
Voor de eerste drie speeldagen, worden volgende wedstrijden live uitgezonden:
  • Zaterdag 21/8 om 14 uur: Club YLA – Standard (LIVE)
  • Zaterdag 28/8 om 14 uur: RSC Anderlecht – Sporting Charleroi
  • Zondag 5/9 om 18 uur: OHL – Standard
Volg wekelijks de Scooore Super League op de zenders van Eleven Pro League met de tv-optie All Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top