Pickx+-gezichten wagen zich aan TikTok-dansjes

Films | TikTok en dance challenges: ze zijn onafscheidelijk. En de gezichten van Pickx+ dragen maar al te graag een steentje bij aan de trend. Ianthe Tavernier ging met het team van ‘Fresh’ al meermaals de uitdaging aan en nu heeft ook Stef Poelmans, copresentator van ‘Margriet aan Zee’ zijn duit in het zakje gedaan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Fresh Viral’ overloopt Ianthe Tavernier wekelijks al het nieuwste en leukste van het web op Pickx+. Het kan dus bijna niet anders dan dat ze ook haar bijdrage levert aan het web, en dat onder de vorm van TikTok dance challenges. Samen met haar team ging ze al enkele keren de uitdaging aan en deed ze populaire dansjes na. Haar eerste dansje zie je hier:

@kristien.vanlent

##Choppingchallenge ##tvshow ##fresh @tavernierianthe ##firsttiktok

? The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

 
Wie goed kijkt, herkent niet alleen gastvrouw Ianthe Tavernier, maar ook ’s lands sympathiekste klankman Pascal Braeckman, die achter de schermen werkt bij ‘Fresh’. Samen deden ze de Chopping Challenge, een virale danstrend die begon in maart 2021 en sindsdien de wereld rond trok.
 
De volgende dans die Ianthe en haar collega’s aandurfden, was de Don’t Rush Challenge, een dansje dat al door een pak TikTokgebruikers werd nagedaan. Het team danst op het nummer ‘Don’t Rush’ van Young T. en Bugsey, een nummer dat ook vaak de achtergrond is voor een andere challenge. Daarbij veranderen TikTokkers schijnbaar in een vingerknip helemaal van look.

@kristien.vanlent

@tavernierianthe @brentvandenabbeel ##tvshow ##fresh ##dontrushchallenge ##dontrushdancechallenge ##dontrushremixchallenge ##dontrush ##foryoupage ##foryou

? origineel geluid - user8837305823773

 
En nadat Ianthe de Chopping Challenge aanging, mochten ook de andere gezichten van Pickx+ niet achterblijven. Stef Poelmans, die aan de zijde van Margriet Hermans presenteert, maakte een TikTokvideo waarin hij enkele prangende vragen beantwoordt over ‘Margriet aan Zee’. Dus waarom niet enkele dansmoves aanleren en het nog wat interessanter maken?

@proximuspickx

Nog 2 dagen tot ‘Margriet aan Zee’! ?? @stef.poelmans ##voorjou ##foryoupage ##magicbombdance ##MargrietAanZee

? The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

 
‘Fresh Viral’ en ‘Margriet aan Zee’ zijn te zien op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!
 
Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je deze en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top