Cristiano Ronaldo sluit een terugkeer naar Real Madrid uit. "Het is jammer dat er zo met mijn naam gespeeld wordt, zonder zich om de waarheid te bekommeren", reageerde de aanvaller van Juventus op transfergeruchten in de media.
"Mijn verhaal bij Real Madrid is geschreven. In woorden en in cijfers, met records en grote titels", postte "CR7" op Instagram, bij een foto waarop hij de wijsvinger op de lippen legt. "Het is een geschiedenis die je terugvindt in het museum van het Bernabeu en in het geheugen van elke Real-fan gegrift is. Ik speelde negen jaren voor Real en zal die jaren altijd koesteren."
"Nu wordt mijn naam wordt aan verschillende clubs gelinkt, in verschillende kampioenschappen. Zelf blijf ik me concentreren op mijn carrière en mijn werk, al de rest is maar gepraat. Ik wil klaar zijn voor elke volgende uitdaging. Iedereen die me kent, weet hoe gefocust ik ben op mijn job. 'Geen woorden, maar daden', is altijd mijn leidraad geweest. Maar nu moet ik toch via deze weg reageren. De lakse manier waarop over mijn toekomst gespeculeerd wordt, is niet alleen respectloos voor mij als mens en speler, maar ook voor de betrokken clubs, hun spelers en staf."