Will Tura haalt concert voor tachtigste verjaardag in op Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Festivals |
Aan een lange periode slecht weer komt eindelijk een einde en hoewel de zomer halverwege is, brengt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke ook in augustus nog heel wat veelbelovende concerten. Zaterdag 21 augustus is het de beurt aan een van de gevestigde waarden in de Vlaamse showbizz: Will Tura.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond. Het is meteen de première van zijn theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, origineel gepland in het voorjaar 2020 naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag, maar door corona uitgesteld.
 
Will Tura mocht vorig jaar tachtig kaarsjes uitblazen op 2 augustus. Om dit te vieren, trakteerde hij zijn vele fans op de theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, die in een recordtempo helemaal uitverkocht was. Voor de duizenden fans was de teleurstelling enorm toen een virus roet in het eten strooide.
 
Will Tura was er als de kippen bij om al zijn uitgestelde concerten in te plannen. En als kers op de taart verwent hij zijn fans met een extra première concert op 21 augustus in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het zal het eerste Will Tura-concert zijn sinds zijn memorabel optreden in de AB op 11 juli 2019.

Koop hier je ticket voor het concert van ‘Will Tura’ op zaterdag 21 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top