Toppers om nu te streamen op Netflix

Series | In de zomermaanden is er traditiegetrouw wat minder te zien op de buis, maar gelukkig zijn er nog steeds toppers en pareltjes die je op streamingplatforms altijd binnen handbereik hebt. Voor wie de komende weken niet weet wat te zien, geven wij alvast enkele streamingtips mee.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gone for Good

Guillaume heeft na tien jaar een immense tragedie verwerkt en denkt dat hij de rest van zijn leven gelukkig zal kunnen spenderen met Judith. Maar dan verdwijnt zij ineens spoorloos en wanneer hij haar begint te zoeken, ontdekt hij dat ze misschien helemaal niet was wie ze leek te zijn en dat zijn familie heel wat voor hem achterhield. Hij komt terecht in een web van verraad, wraak en mysterie.
 
Deze Franse miniserie op Netflix is gebaseerd op de gelijknamige thrillerroman van de gevierde misdaadauteur Harlan Coben. De suspense en intensiteit die je in vijf afleveringen voorgeschoteld krijgt, werd door verschillende internationale media al met applaus ontvangen.
 
Ontdek ‘Gone for Good’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

The Witcher

De Poolse reeks fantasyboeken ‘The Witcher’ heeft wereldfaam gekregen. De boeken over de monsterjager Geralt van Riva zijn al in 37 talen vertaald en zijn herwerkt tot films, series, computerspelletjes en graphic novels. ‘The Witcher’ op Netflix, met een hoofdrol voor Henry Cavill, werd een enorm succes op het streamingplatform. Het eerste seizoen kwam uit in 2019, telde acht afleveringen en vertelde het verhaal uit twee kortverhalen die de boekensaga voorgingen. Het tweede seizoen werd aangekondigd voor eind dit jaar.

Niet alleen dat, maar ook een spin-off animatiefilm komt eraan. Op 23 augustus verschijnt ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’ op Netflix. Daarin wordt het verhaal van Geralts mentor uit de doeken gedaan. Als je helemaal mee wil zijn voor de release van deze spin-off en het tweede seizoen, kan je maar beter het eerste seizoen nog eens opzetten.
 
Ontdek ‘The Witcher’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Beckett

Een Amerikaanse toerist is op reis in Griekenland wanneer hij ineens op de vlucht moet slaan. Na een verkeersongeval wordt hij uit het niets beschoten en waar hij ook heen gaat, volgt een klopjacht. Iedereen lijkt hem op de voet te zitten. Hij moet kiezen: terugvechten of zich overgeven, maar waaraan hij zich precies overgeeft, dat is nog maar de vraag.
 
John David Washington (‘BlacKkKlansman’, ‘Tenet’) speelt in deze nieuwe thrillerfilm de hoofdrol. Hij wordt bijgestaan door onder anderen Alicia Vikander (‘Tomb Raider’), Boyd Holbrook (‘Logan’) en Vicky Krieps (‘Das Boot’).
 
Ontdek ‘Beckett’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

The Movies that Made Us

Filmfanaten doen niets liever dan dieper graven in de verhalen achter klassiekers. Welke hordes moesten de filmmakers overwinnen? Wisten ze op voorhand dat ze een succesformule te pakken hadden? Hoe werden die ingewikkelde en gevaarlijke scènes op film gezet? ‘The Movies that Made Us’ gaat over die films die niet alleen onze levens, maar ook die van de filmmakers veranderden. Acteurs, regisseurs, scenaristen, cameramannen, stuntcoördinatoren… komen aan het woord om tekst en uitleg te verschaffen bij hun grootste klassiekers, van ‘Back to the Future’ tot ‘Dirty Dancing’. Want soms is het verhaal achter een film even interessant als de film zelf.
 
Het tweede seizoen van deze documentairereeks is deze zomer uitgekomen en is alweer een echte aanrader voor elke filmliefhebber.
 
Ontdek ‘The Movies that Made Us’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Sweet Girl

Jason Momoa, de stoere beer uit ‘Aquaman’ en ‘Game of Thrones’, neemt het in deze thriller op tegen hebzuchtige farmaceutische praktijken. De Amerikaanse acteur kruipt in de rol van een man die de moord op zijn vrouw wil wraken en er alles aan doet om de schuldigen te grijpen. In die gevaarlijke zoektocht moet hij ook nog zijn dochter zien te vrijwaren van bedreigingen. Verwacht je dus aan een hele resem intense actiescenes!

Ontdek ‘Sweet Girl’ vanaf 20 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Kissing Booth 3

Ella en Lee zijn twee beste vrienden, beide geboren op dezelfde dag, op hetzelfde uur en op dezelfde plek. Ze groeiden samen op en om hun hechte vriendschapsband nooit teloor te laten gaan, stelden ze een heuse lijst op met regels. We volgen hen in dit derde hoofdstuk tijdens hun laatste zomer voor ze naar de universiteit trekken. Een belangrijk hoogtepunt in hun jonge leven, waarbij ze zich weer herinneren dat daarvoor ook enkele regels genoteerd stonden. ‘The Kissing Booth’ is een verhaal dat zweeft tussen romantiek en diepe vriendschap, tussen komedie en drama, met twee puberende protagonisten die geconfronteerd worden met belangrijke beslissingen voor hun toekomst.

Ontdek ‘Kissing Booth 3’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top