Romelu Lukaku heeft vandaag in een open brief op sociale media afscheid genomen van de supporters van Inter Milaan. De Rode Duivel maakt de overstap naar Chelsea, maar bedankte de Inter-fans uitvoerig.
"Dit was voor mij de kans van mijn leven, maar ik zal altijd een 'Interista' blijven", liet Lukaku optekenen. De spits van de Rode Duivels werd de voorbije dagen in Milaan hard op de korrel genomen door een deel van de fans.

"Zonder jullie was ik niet de speler en man die ik nu ben", zei Lukaku ook nog. "Ik voelde me bij Inter van bij het begin thuis. Ik heb geprobeerd jullie nooit teleur te stellen en heb elke training en elke match alles gegeven. Ik hoop dat jullie mijn beslissing kunnen begrijpen, op dit moment in mijn carrière. Het was de kans van mijn leven. Vanuit de grond van mijn hart: bedankt."

Lukaku ontbolsterde de voorbije twee seizoenen helemaal bij Inter Milaan. Na een tweede plaats in de Serie A en de verloren finale in de Europa League in zijn eerste seizoen leidde Lukaku de Nerazzurri vorig seizoen naar de landstitel, de eerste sinds 2010, met 24 goals en 10 assists.