Radja Nainggolan is deze middag aangekomen in het Bosuilstadion, waar de 33-jarige middenvelder naar alle verwachting een contract bij Antwerp zal ondertekenen.
Op televisiebeelden is te zien hoe Nainggolan toekomt op de Bosuil en het stadion binnenstapt. Enkele fans zijn ter plekke en scanderen zijn naam. Antwerp gaf geen verdere info, maar het ziet ernaar uit dat de officiële bevestiging van de transfer niet lang op zich zal laten wachten.

Nainggolan verliet deze week officieel Inter Milaan. De Italiaanse kampioen deelde dinsdag mee dat het nog tot de zomer van 2022 lopende contract met de voormalige Rode Duivel in onderling overleg beëindigd werd. Nainggolan was sinds 2018 een speler van Inter. Eerder was hij in de Serie A bij Piacenza (2005-2010), Cagliari (2010-2014) en AS Roma (2014-2018) aan de slag. De voorbije seizoenen werd de middenvelder door Inter weer uitgeleend aan Cagliari.

Opvallend: Nainggolan speelde in de jeugd voor Beerschot en pronkt ook op de site van de club van het Kiel als ambassadeur. Nu stapt hij dus over naar de grote rivaal uit de Scheldestad.